lovechobshtina103121Павлин Иванов

В последният работен ден от седмицата, служителите в общинската администрация бяха изненадани с нови, кардинални промени в структурата на администрацията. Специално за „Ловеч днес“, засегнати и възмутени служители съобщиха, че категорично не приемат закриването на всички дирекции и отдели и изгонването на цялата администрация от работа.

Тяхното мнение е, че купеният наскоро супер велик и мега як свръх компютър „Дълбока мисъл“, въпреки че ще се справя значително по-добре и по-бързо от служителите, няма душа. Следователно, няма как да предложи на гражданите по-добро обслужване, заявиха уволнените общинари. „Тази машинария, нит може да се усмихва, нит да псува, нит да се гримира в работно време, обидено каза А.Б.В.. Като доде гражданин или селянин, как този туч ще обясни по човешки, че проблема не може да се реши?“

Друг от уволнените призова за гражданско неподчинение, което бързо беше отсвирено, защото селяните не искаха да си менкат капите с гражданята.

Оставаме в очакване до обед, когато градоначалника ще обясни, защо супер великият и мега як свръх компютър „Дълбока мисъл“ е взел решение за промяна на структурата и какво е искал да каже с това.

1.04.2013!

1 коментар

  1. Хайде честит Първи април на служителите от администрацията! Туча "Дълбока мисъл няма да поздравявам, той няма да разбере!

Comments are closed.