sabcheva1010121На утвърдилите се като традиция приемни дни на Областният управител в общините, днес в Ловеч Ваня Събчева прие и изслуша проблемите на шест граждани. В присъствието на Младен Младенов, зам. кмет на Община Ловеч се поставиха наболели въпроси свързани с водоснабдяването на селата, с данъци и такса смет за търговски обекти, за стопанисването и управлението на държавни имоти, кражби на имущество и животни и др.

Събчева пое ангажимент да разпореди проверки от компетентните органи и намесата на институции, пряко свързани с решаване на конкретния проблем. 

Приемната в Ловеч, беше последна от графика за провеждане на откритите приемни на Ваня Събчева в общините на областта. Както всяка година, така и през настоящата гражданите имаха възможност да поставят проблемите си в директна среща с Областния управител. На всички приемни дни присъстваха кметовете и председателите на общинските съвети по места.

 Твърдото убеждение на Областния управител е, че това е начина за резултатно решаване на поставените въпроси и поетите ангажименти и отговорности.