svesht601141Второ семейство ще погребе детето си. Гонката с автомобили край Лесидрен взе втора жертва. Черен ден за Лесидрен.

Както вече съобщихме, след нерагламентирана гонка с автомобили край Лесидрен, едно дете загина на място заради безрасъдството на „състезатели“. Днес, късно следобед в Пирогов е починало и момчето, което беше с прието с опасност за живота.

16-годишното момче е било транспортиран с реанимобил от Ловеч до болницата в София, но лекарите не успели да спасят животът му.

10 коментара

  1. Няма да почиват в мир, докато това продължава да се случва. Ето ви част от тормозителите на Лесидрен, даже и клипчета има…. по непредпазливост ама друг път, предумишлено е – и друг път се е случвало. Дерзайте и плачете за невинните жертви и продължавайте да се страхувате. https://m.facebook.com/profile.php?id=1526494824275071

  2. Да почиват в мир децата. Нямаме държава-имаме си “Герб” …. и най- новото-” полицаите нямат право да спират под никакъв предлог”. Ами какво да правят за да има превенция? Да шият гоблени?

Comments are closed.