cnstlch1606152-1Павлин Иванов

След като стана ясно, че на 13 юни е ЦНСТ-то в „Младост“ е починал 36-годишен мъж, излезе още един неоповестен случай. Официална информация към днешна дата, дни след трагичното събитие, никъде няма! Официално, всички са обхванати от амнезия!

Това, което разбрах от различни, макар и неофициални източници е, че е починало дете в едното от ЦНСТ-та в кв. „Здравец“. Двете заведения в квартала също са част от социалният проект на ловешка община, както и ЦНСТ-то в „Младост“, където е починал 36-годишният мъж.

cnstlch1606151

5 коментара

  1. Интересно е, че точно ти търсиш причина, а си една от първите запознати със състоянието на тези деца! Никъде кое е?- Медиите ли? За тази цел се прави аутопсия и има смъртен акт в който се посочва причината. Причината е ясна на всички нас, който сме имали контакт с децата. Не е ясна за останалата тълпа, която “търси под вола теле”.

  2. Телевизия за какво? Да ви снима ли? Отидете в ЦНСТ , за да видите тези деца(неподвижните) как изглеждат, да прочетете техните епикризи и тогава се правете на компетентни! Няма дете с по-малко от 5-6 тежки заболявания, че и повече! За съжаление всички те са обречени още с раждането си! Не телевизия, а и папата да дойде няма да им помогне! Жалко, но факт!

  3. До г-н Иванов, осъзнавам, че ставам нахален, но съм готов на всичко за да постигна целта си. Днес Ви писах на 2 пъти на лично съобщение в профила Ви. Тъй като не съм ползвател на facebook ме уведомиха, че ако не съм в групата на приятелите Ви е напълно възможно да не получавате или не виждате съобщенията ми. Моля Ви, погледнете профила си. Дълбоко съжалявам и се извинявам за крайно некоректното място за публикацията на този си пост.

Comments are closed.