Павлин Иванов

obskomobrazov502141Фатме Моллова ДПС, Емилия Ненчева БСП, зам. директор на ловешкото Механо, Красимира Бочева БСП, учител в СОУ „Св. Климент Охридски“ и Владимир Кочев БСП са съветниците гласували 0 (нула) лева за образование!

Днес Комисията по образование и култура проведе своето заседание. Една от точките, касаеща ресорната комисия на Общински съвет беше обсъждане на проекто-бюджета за образование и култура.

Вносителят на бюджета, в частта образование в представените на съветниците документи беше записал 0 (нула) лева! Въпреки това, трима от съветниците на БСП и един на ДПС, гласуваха твърдо „ЗА“ точно този бюджет с тези конкретни цифри.

obrazovanie502141-1Сред гласувалите нулев бюджет за образование е и зам. директор на ловешка гимназия!

Питам се, каква компетентност притежават тези четирима представителя на жителите на община Ловеч и на ловешките училища?

Имат ли идея колко умопомрачително звучи, на това отгоре е и регистрирано в протокола, да гласуваш „ЗА“ и да подкрепиш бюджет за образованието, в които няма нито една цифра?

Имат ли идея точно тези четири реещи се души какво изобщо правят в Постоянната комисия по образование и култура и като цяло в Общински съвет?

Виждал съм много некомпетентни хора. Но днес, това надмина всичко видяно през живота ми!

 

ОСТАВКА!

 

13 коментара

  1. Въпросът ми е свързан с проучване на необходимите качества, за общински съветник: Ако някой изглежда като да е тъп, говори като да е тъп, държи се като да е тъп, облича се като да е тъп, дали е тъп?

  2. Знаят! За повече финанси.

  3. Тези общински съветници няма начин да не са избрани от извънземните. Освен това извънземните много мразят “мажоритарния вот”. Най-обичат партийните листи, където можеш да пробуташ дори крава, кон или каква да е знатна кокошка-носачка за общински съветник или депутат. Може и Продавач на дини, същото е!

    Освен извънземните, нашата всеуправляваща политическа мафия също много мрази “мажоритарния вот”. Само Референдумите мрази повече. Мрази и Народа си, ама това е друга тема. Народа пък мрази сам и себе си и за всичко са му виновни …извънземните, ама това е още по-друга тема.

    Оставка и на извънземните! 🙂

  4. дейба и тъпите даскали. На какво учат децата като те самите са неграмотни. Лапачи червени! Ограбихте града, като скакалци го опоскахте. Само за далавери мислите и гушите да напълните. Нека им дадат парите който са гласували, да ги видя с нула лева кво правят тъпаните

  5. туй Фатмето не знай български и се изжевява като много ценен кадър в ВиК.тия са пълни безродници.

  6. С Решение №4, взето с Протокол №1 от 23.01.2014 г. Общински съвет Пловдив е приел бюджета на община Пловдив за 2014 година.

    http://www.plovdiv.bg/slider/budget2014

    От линка по-горе e ясно, че Пловдивските съветници още преди две седмици са приели и одобрили :

    Приложение №3 – функция ІІІ, образование е прието с всички показатели по параграфите без нито един празен ред, за разлика от предложението на кмета Казанджиев, където по всички параграфи не е посочено нито едно число.

    В точка 15. Приложение XI- план сметка за поддържане на чистота, са посочени преходни остатъци и прозрачно е представена план сметката, докато в предложението на кмета Казанджиев липсва каквато и да е прозрачност по план-сметката.

    В точка 16. Приложение XV-Справка за просрочените вземания на община Пловдив, са посочени всички просрочени вземания на общината. В една и съща държава по един и същи закон две общини при еднакви указания от министерски съвет за съставяне на общинския бюджет за 2014 година имаме различни приложения по бюджета – в предложението на Кмета Казанджиев липсва задължението по чл.94 ал. 3 т . 4 от ЗПФ за общински съвет Ловеч да одобри размера на просрочените вземания, които се предвижда да бъдат събрани през бюджетната година, каквото одобрение е направил ОбС Пловдив.

    Защо кмета не предлага на общинските съветници да одобрят размера на просрочените вземания от длъжници на общината?
    Защо предложения от кмета Казанджиев проект на бюджет не отговаря на законовите изисквания?
    Отговора всеки го знае..

  7. Те това наистина ме разтресе.

  8. ОСТАВКА!

  9. Даеба и тъпите парчета

  10. Даеба и тъпите парчета

Comments are closed.