iunal602141Павлин Иванов

Стана ясно как са разпределени „порциите“ държавни средства по публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите“. В община Ловеч най-голямото парче се “падна” на село Малиново – рехабилитация на вътрешната водопроводна мрежа и обновяване и оборудване на читалище „Събуждане – 1927“ в селото.

За Реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа в с. Малиново са отделени 986 000 лв., а за ремонта на читалището 300 000 лева или общо, инвестицията на правителството в ловешкото село е на стойност 1 286 000 лв. Бившето ловешко село Продимчец, сега квартал на града, получава 906 000 лв.

С това се изчерпва визията за развитие и възстановяване на правителството на БСП, ДПС и АТАКА за община Ловеч!

Нито стотинка за самият Ловеч, нито стотинка за създаване на по-добри условия за бизнес, респективно създаване на работни места и намаляване на безработицата, нито стотинка за друго ловешко село, извън полезрението на ДПС – реалните управляващи в държавата!

Хората от Малиново и Продимчец трябва да целуват не само ръката на техният вожд Юнал Мастънов!

Тезата на „Ловеч днес“, че Областна администрация се управлява от ДПС и БСП  се потвърждава от цифрите.

Тук изниква интересният въпрос, какво точно ще обяснят Минчо Казанджиев и началник Горов на жителите на Слатина, Горан, Владиня, Славяни, на ловешките квартали Бабаковец и Заводските. Какво ще обясни Милко Недялков на съселяните си от Радявене, които имат не по-малки проблеми с водата от малиновци и десетки години са подложени на воден геноцид.

Защо няма пари за подобряване на мизерните условия в тези квартали, при условие, че техните другари са на власт и уж разпределят „порциите“?

Уважаеми читатели, много внимавайте когато кмета Казанджиев сладко започне да ви качва на върбата, че вашият квартал е включен в „Интегрираният план“ и всичко скоро ще се оправи. Скоро, от гледна точка на историята означава 50-100 години. От гледна точка на Минчо Казанджиев и Димитър Горов, скоро означава, някой друг път.

И на следващите избори ако не подкрепите Юнал Мастънов и ДПС, реално доказали кой е шефа, ще има да чакате подобряването на качеството на живот във вашият квартал или населено място!

Единственото, което ме вкарва в размисъл е, за кого играе Областния управител Милко Недялков, който беше и първи мъж, начело на Общински съвет Ловеч. Определено не е за Ловеч, камо ли пък за БСП! Точно затова ме налягат и едни съмнения, дали опаковката и пиара отговорят дори поне мъничко на съдържанието.

Фактите говорят сами за това!

11 коментара

  1. Това е желание на по голямата част от хората,изключая Асен Генов,Александър Кашъмов,Ивет Добромирова,Саша Безуханова и сие олигархия

    1. Желанието си хората имат възможност да покажат почти всяка година на различен вид избори. Но най-категорично гласуваха тези, които го направиха на граничните пунктове при вдигането на Желязната завеса.
      А посочените олигарси наистина къртят … бетонни милиционерски кратуни.

  2. Да го духат всички в шибаната община

  3. Има една особенна порода хора – професори по всичкология – така им викахме в едно далечно време тогава ги възприемахме просто като дървени философи,но тогава господ ходеше по земята и имаше Държавна сигураност ,която държеше на страна от нас явления като Отворено общество,Програма за достъп до нформация,Типинг пойнт,Център за използване на демокрацията,Център за либерални стратигии,Институтут за развитие на публичната среда и такива

    1. Има няколко държави, където желанието ти е лесно изпълнимо.

  4. Мен ако питате много от селата могат да се обединят в едно. Така като се поправя водопроводната мрежа ПЪК И КАНАЛИЗАЦИОННАТА (понеже няма из селата а приказвате за екология по телевизията), ще се отрази голяма икономия в бюджета пък и има смисъл (примерно) да помогнеш на село с 200 души отколкото на село с 50 . 😉 Същото се отнася и за апартаментите в Ловеч, половината са излишни. И е нормално да няма пари за други населени места. По-добре на 2 места и да се направи нещо, отколкото да се раздадат по 100 лева на всяко село и да се оправят както знаят… Трябва да се знае, че не може да се помогне на всички на веднъж. 🙂 Но може да се среже от заплатите, премиите и персонала на общинските съветници и всичката сган вътре без изключения, за да се подкрепят повече проекти. 🙂 ПС. В статията прочетох, че не е подпомогната икономиката в Ловеч… ми то, реално икономика, няма. Единствено ако отвориш кафене или баничарница имаш шанс да оцелееш… всичко друго е загуба на пари. 🙂

  5. Заверджиев, на кого се кланяш сега?! Кой казва, че е лошо в Малиново да се случи нещо хубаво?! Както и в Галата, Градежница и Глогово! Въпросът е друг и ти много добре го знаеш – как и по какви критерии са разпределени парите! Това ли те научиха твоите приятели от Президиум да говориш? И ти, който иначе се месиш навсякъде и във всичко, услужливо внушаваш на обществеността врели некипели и както уж се въртиш около депутатката, така с ехидна усмивка изпълняваш чужди поръчки, а!

    1. Едва ли един анонимен ще получи отговор от Д. Заверджиев. А и не го заслужава. И въпросът е кой ще плаща сметката накрая.

      “Тук изниква интересният въпрос, какво точно ще обяснят Минчо Казанджиев и началник Горов на жителите на Слатина, Горан, Владиня, Славяни…”
      Ако бяха насочени пари натам, щеше пък да се пита – защо не в Малиново, Градежница, Глогово и т.н. А какво щеше да се случи пък с Недялков, ако Радювене беше попаднало сред “шастливците” не ми се мисли…

  6. Факт е , че до сега само ДПС си изпълняват предизборните обещания и очевидно този факт е объркал г-н Иванов до толкова, че се е превърнал в бранник на 20 годишния геноцид на БСП в общината.
    Гледам и не вярвам на ушите си!
    Ало г-н Иванов, срамота! Това, че в Малиново най-после ще се случи нещо добро след 20 години управление на БСП е сериозно основание за подкрепа, а не повод за омаскаряване…и да попитам: в Малиново не е ли избран кмет от ГЕРБ или бъркам..
    Ти да видиш – колко било лошо, че най-после жителите на едно ловешко село ще имат достъп до нормално водоснабдяване , лукс който не им се полага – аре стига бе г-н Иванов! Този път откровено сгази лука!

  7. Факт е , че до сега само ДПС си изпълняват предизборните обещания и очевидно този факт е объркал г-н Иванов до толкова, че се е превърнал в бранник на 20 годишния геноцид на БСП в общината.
    Гледам и не вярвам на ушите си!
    Ало г-н Иванов, срамота! Това, че в Малиново най-после ще се случи нещо добро след 20 години управление на БСП е сериозно основание за подкрепа, а не повод за омаскаряване…и да попитам: в Малиново не е ли избран кмет от ГЕРБ или бъркам..
    Ти да видиш – колко било лошо, че най-после жителите на едно ловешко село ще имат достъп до нормално водоснабдяване , лукс който не им се полага – аре стига бе г-н Иванов! Този път откровено сгази лука!

  8. Не се чудете! Заслугата са изборите!Особено по-предните, бюлетините дойдоха последни.Избора се се спечели!Случайни неща няма !Не се забравя!

Comments are closed.