dajdlovech30041421Павлин Иванов

Пороен дъжд се изсипа в Ловеч в следобедните часове. Най-трагично е положението на „кръговото“, където водата затруднява особено много движението в последният работен ден на седмицата. Нивото дъждовна вода стига до номерата на автомобилите.

В центъра, където обикновено се образува огромно езеро по евробулеварда, този път шахтите са добре почистени и поемат огромните количества вода. Въпреки това, за по няколко минути водата почти залива тротоарите.

Около Бароковите къщи също има доста вода до бордюрите и това прави пресичането от пешеходците доста „мокро“.

На троянската спирка, както обикновено има малко езеро. Чакащите автобусите за Троян, преживяват огромното предизвикателство да се качат на общественият транспорт и да се запазят поне отчасти сухи.

Прогнозата за следващите няколко почивни дни е много подобна на днешната, единствено се очаква температурите да се повишават до 20-23 градуса..

 

8 коментара

  1. Какво странно, какви изненади, какви лодки? Що за глупости? Дъжда си поваля нормално, водата се изтече бързо, след като спря поройния дъжд. Нямаше проблеми с трафика дори и в пиковия час. Вървяха реки по улиците, което е абсолютно в реда на нещата, когато от небето се сипе дъжд. Нормалните хора възприемат нормално природните дадености, изчакват спирането на дъжда и излизат отново навън!

  2. Странно – защо ли това би изненадало някого . …… Мен би ме изненадало да виждам проливен дъжд без басейни по улиците, но отдавна разбрах че това в града няма как да се случи… Така че не виждам новината, защото това за Ловеч си е ежедневие…

  3. Странно – защо ли това би изненадало някого . …… Мен би ме изненадало да виждам проливен дъжд без басейни по улиците, но отдавна разбрах че това в града няма как да се случи… Така че не виждам новината, защото това за Ловеч си е ежедневие…

  4. Купувайте си надуваеми лодки както виждате има нужда и от такива превозни средства.

  5. Нито един. Защо?

  6. Дебелак, ти колко профила имаш?

Comments are closed.