На основание чл.25 от Закона за местното самоуправление и местната администрация (ЗМСМА) председателят на Общински съвет Петър Цолов свиква четиридесет и третото заседание на 29 март 2018 г., четвъртък, от 10.00 часа в заседателната зала на Община Ловеч.

Проекто-дневният ред е от 33 точки.

В началото са пет питания на общинските съветници Георги Митев и Иво Райнов, на Данчо Заверджиев,  на Минчо Казанджиев, на Виктор Стойчев и на Александра Енева.

Сред предвидените точки е упълномощаване  на представителя  на Община Ловеч за  участие  в извънредно заседание на Общото  събрание  на Асоциация по ВиК на обособената територия, обслужвана от „ВиК” АД-Ловеч, насрочено за 04.04.2018 година. Друга точка е предложението на кмета Корнелия Маринова относно закупуване на апаратура за нуждите на МБАЛ „Проф. д-р Параскев Стоянов“ АД гр. Ловеч и извършване на непарична вноска в капитала на дружеството с нея.

Ще се определя и постоянния състав на Експертния съвет на Общинския фонд „Култура“.  Предвидено е и изготвяне на доклад  за резултатите от прилагането на Наредба за дейността на религиозните общности на територията на Община Ловеч. За пореден път ще се предлага одобряване на годишния финансов отчет за 2017 г. на „Еко“ ЕАД в Ловеч, внесен от изпълнителния директор Валентин Пенчев.

Общински съвет Ловеч, пресцентър

Забележка:

Годишният финансов отчет за 2017 г. на „Еко“ ЕАД в Ловеч се внася за 1-ви (първи) път за одобрение. Текста по-горе е на Общински съвет Ловеч и не отговоря на истината.