Служители на сектор «Противодействие на икономическата престъпност» при ОД МВР-Ловеч съвместно с полицаи от РУ Ловеч, в хода на полицейска операция за противодействие на разпространението на акцизни стоки без бандерол са иззели 220 къса цигари без бандерол от търговско помещение към бензиностанция в гр.Летница. За установеното нарушение ще бъде съставен акт по ЗАДС.

В РУ Угърчин е образувано досъдебно производство срещу 43 годишен мъж от с.Кирчево, който е осъществил противозаконно присъединяване на канализацията на дома си към ВиК мрежата.

На 21.02.2017г. в 22.15 часа на кръстовището на улиците “Вършец” и “Смесите” в гр.Тетевен полицаи от местното районно управление са спрели за проверка лек автомобил «Хонда Сивик», управляван от Л.М.-35 годишен, жител на града. В автомобила, в пригоден тайник в облегалката на предната лява седалка полицаите са намерили станиолена опаковка прегъната по специфичен начин и съдържаща бяло прахообразно вещество с бруто тегло около 0,83 гр. При направения полеви тест субстанцията е реагирала на «амфетамин». Мъжът е задържан за срок от 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.