На 23.11.2017г. около 00.45 часа  на ул.”Възраждане” в гр.Луковит, лек автомобил “Опел” без регистрационни табели и управляван с несъобразена скорост от 49-годишен, криминално проявен мъж от Луковит при движение се блъска в паркиран товарен автомобил “Скания”. В резултат на пътния инцидент са нанесени материални щети по автомобилите, а пробата за алкохол на водачът на «Опел»-а е отчела 0,94 промила.  По случая на водачът на «Опел»-а са съставени два акта за нарушение на ЗДВП. 

В РУ Ловеч за срок от 24 часа е задържан 23-годишен мъж от града, след като в обитаваното от него жилище на ул. «Бяло море» полицаи са открили и иззели зеленикаво-кафява тревиста маса, с бруто тегло 2.24 грама. При тестване, веществото е реагирало на канабис. По случая е образувано досъдебно производство.

В РУ-Ловеч за срок от 24 часа е задържан 41-годишен мъж от града след като на 22 ноември около 15.50 часа е установен да управлява лек автомобил по ул.”Панайот Волов” в Ловеч след употреба на матамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.

В РУ Тетевен е започнато бързо производство след като на 22 ноември по ул.”Лечо гайдаря” в града, 24-годишен мъж от Луковит е установен да управлява лек автомобил без да притежава свидетелство за правоуправление и в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение.