На 30.06.2017г. oколо 17.18ч.  на ул. “Панайот Хитов” в гр. Ловеч, л.а. “Опел Вектра” с ловешка регистрация навлиза в насрещна лента за движение и се удря челно с л.а “Фолксваген Пасат” управляван от 33-годишен мъж от с. Баховица. В резултат на инцидента са нанесени материални щети на автомобилите. Водачът на «Фолксваген» е дал отрицателна проба за алкохол, а водачът на «Опел»-а е напуснал мястото на инцидента и към момента продължава издирването му.

По случая е образувано досъдебно производство.

На 02.07.2017г. около 15.00ч. на кръстовището за с.Баховица и с.Лисец  , л.а.  «Фолксваген»  управляван с несъобразена скорост от 21-годишен мъж от с.Търнене  на дясна крива навлиза в лентата за насрешно движение и се удря в л.а. «Сузуки». От инцидента  са пострадали водачът и двама пътници от «Фолксваген»-а и жена, която е пътувала в «Сузуки»-то.

Прегледани са от медицински екип на мястото на произшествието и са освободени.

На 03.07.2017год. около 15.10 часа  на  ПП I-3, л. а. “Тойота” управляван от 47-годишен мъж от гр.Стара Загора отнема предимството на движещия се по път с предимство товарен автомобил МАН и се удря в него. В резултат на инцидента са нанесени материални щети по автомобилите, а  две жени и мъж , които са пътували в «Тойота»-та са прегледани от медицински екип и са освободени.