Полицаи от РУ Ловеч разследват кражба на 4 агнета извършена в нощта на 20 срещу 21 април от стопанска постройка в местността «Стратеш», съобщават от ОДМВР Ловеч.

Още едно досъдебно производство е образувано в Ловеч след като на 22 април от вила в местността «Синан тепе» са отнети 14 ламаринени платна, метална лопата, железен капак за шахта и др. Работата и по двата случая продължава.

Проведени са и полицейски операции на територията на област Ловеч.

РУ Тетевен – за времето от 15 до 22 април на територията на община Тетевен е проведена полицейска операция, в хода на която са проверени 454 лица и 344 МПС, 12 търговски обекти и 6 места за подслон, като за установени нарушения са съставени 33 акта и 21 глоби с фиш, посетени са 9 сигнали, задържани са 6 лица и са образувани 3 досъдебни производства.

РУ Троян – на 22 април в Троян е проведена полицейска операция, като е извършена проверка на на 42 лица и 39 МПС, съставени са 4 акта и 4 глоби с фиш.

Сектор „Пътна полиция“ – през изтеклата седмица ловешките пътни полицаи са констатирали общо 53 нарушения свързани с неправилно паркиране и престой на МПС по улиците на Ловеч, като за  установените нарушения са съставени 5 акта и 47 глоби с фиш.

1 коментар

  1. Ако и портфейла ми намерят ще им дам половината пари да се почерпят!

Comments are closed.