police602141Полицаи от РУ Ловеч задържаха 25-годишен мъж от гр.Ловеч, след като в обитавания от него апартамент на ул. «Бяло море» са открити наркотични вещества. Полицаите са иззели 80 грама суха зелена тревиста маса – канабис. По случая е образувано досъдебно производство.

В РУ Тетевен е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 47-годишен мъж от с.Гложене, който на 03 октомври около 19.20ч. в селото е установен да управлява  лек автомобил след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 2,66 промила.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който в нощта на 02 срещу 03 октомври е проникнал в стопански двор в с.Дойренци и е отнел 120 литра дизелово гориво, електрожен, кабели, акумулаторни батерии и др. вещи и инструменти.

В РУ Троян за срок от 24 часа е задържан 22-годишен местен жител, който на 03.10.16г. около 13.40ч. на ул.”34-ти троянски полк” в гр.Троян е управлявал лек автомобил след употреба на наркотични вещества.  По случая е образувано бързо производство.

В РУ Луковит за срок от 24 часа е задържан 30-годишен мъж от с.Трудовец, който е установен да шофира без да притежава свидетелство за правоуправление и в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение.

3 коментара

  1. Венци ако нямаш транспорт ще дойда да карам само господин Тодоров да посочи адрес.

Comments are closed.