protest1211131Павлин Иванов

Ние няма да се променим! Това ни казват всеки ден управляващите политици, техните политолози и социолози, свързани медии, случайни граждани.

Казват ни, че няма да се променят и ще си останат същите, чрез една много проста, но ефективна манипулация – какво ще променят изборите, ще стане пак същото, статуквото остава!

Защо да остава, уважаеми? Ще остане, само и единствено ако вие не се промените. Ако не искате да бъдете различни. Ако нямате грам идея да спрете вашите безумия, манипулации и пропаганда.

Няма да промени идеите си да крадете, злоупотребявате, да насаждате пошлото, да нямате идея как да изправите България на крака, да продължите да назначавате Батко и Братко, да мачкате наред? Харесва ви да бъдете такива, каквито сте? Смятате, че това е единственият начин, ние хората, да живеем мирно и добре?

Сбъркали сте!

С гигантската си манипулация от 11 май започнахте всичко. Продължихте с тезата – дайте шанс на правителството да покаже какво може! А то, побърза да назначи куцо, кьораво, сакото, съдено, корумпирано и за капак Пеевски.

Искате да ни обясните, че след нови избори, ще повторите цялата операция, вие или някой друг подобен на вас?

Опитвате се да ни внушите, че изход извън вас няма?

Много сте се объркали, уважаеми!

Изходът не сте вие. Изходът са хилядите хора излезли на улиците през февруари, хилядите, които 150 дни са навън.

Нима не сте разбрали, че независимо кой ще спечели предсрочните избори, при първата му по-сериозна грешка улиците отново ще бъдат заляти от хора. И така ще бъде всеки път, докато не разберете, че българите вече са различни и промяната я носят младите, а не оядените.

Чрез пропагандната си машина упорито ни внушавате, че ако искаме промяна, трябва да си направим партия. Защо бе, уважаеми? Защо искате да се занимаваме с нещо, с което просто не искаме?

Аз искам да бъда управляван добре! Държа да бъда управляван добре! Това е!

Харесвам си работата. Не искам да я сменям. Нещо сложно за разбиране има ли?

Вие искате да управлявате, ние искаме да бъдем управляване интелигентно! Ако точно вие не можете, след вас идват други и други, които искат да заемат местата ви във вашите партии, но не им давате шанс. Искате шанс от нас за вашето правителство, а вие самите мачкате вашите си хора във вашите си партии?!?

Не разбирате ли, че борбата ви си е лична, вътре във вашите партии?

И ако днес не се очертава раждането на нова политическа сила, във вашите партии тя просто съществува. Дайте й шанс! Пуснете напред вашите млади и образовани кадри. Дайте им шанс!

Не го правите, защо? За да мачкате с пропагандата си и да внушавате, че точно без вашите светли личности сме загубени. Партиите ви не са личности! Това, че някоя оядена личност е шеф на партията ви, не значи, че всичките ви членове са такива.

Познавам адски много хора, членуващи в най-различни партии. Сред тях има много свестни, умни, образовани и подготвени хора. Защо не ги пускате да вървят напред?Защо не искате да се промените първо вие самите?

Аз имам интерес и ГЕРБ, и БСП, и СДС, и Зеленин, сини, пембени… всички да бъдат водени от будни и умни хора. Тогава ще има диалог и търсене на решение на проблемите от различни ъгли.Това предполага и условия за умни и добри решения.

Не разбирате ли, пречка за всичко в България са само няколко стотин партийци, неискащи да пуснат властта.

Проблемът не е в нас, нормалните българи. Проблемът е във вас, личностите, които затапват развитието на всяка една малка или голяма партия.

Просто е, макар да ни внушавате всеки ден, че ние сме проблема, че сме обречени, че изход няма.

Грешка! Изход има!

Отворете прозорците си, чуйте виковете ОСТАВКА, спрете да се излагате търсейки поредният  заден изход, вървете си с добро.Нека вие, вашите млади хора станат носителите на промяната. Вършете си добре работата и никой няма да ви закача. Обещавам!

На следващите, които ще дойдат на власт ще се случи абсолютно същото, ако и те са като вас. Мисля, че дори и на вас ви е ясно.

Пуснете млади си хора напред. Това е промяната. Никой не иска повече от вас. Оттеглете се. Вашата свърши. Не се мъчете.

ОСТАВКА тук и сега!

И къде е Бисеров?

8 коментара

  1. “Войната в Косово бе най-трудното наше изпитание. Трябваше реално да защитим своите национални интереси и се солидаризираме с НАТО и Европейския съюз. Не се поддадохме на безогледния натиск на бившите комунисти, взехме единствено правилните решения и така спечелихме непостиган досега авторитет за България. С това се превърнахме в признат фактор за мира и стабилността в Югоизточна Европа.”

  2. Данчи, проблемът е че всеки заявява каквото си иска, а после ние сме с пръст в уста. Няма достоен и честен политик, който да работи за интересите на страната си.
    Не искам да ме управляват добре, искам хората които сме назначили да си вършат съвестно работата. Те отдавна са уволнени, само че са твърде нагли и си стоят по креслата и не визирам само БСП и ДПС, а всички партии и партийки пръкнали се от нищото последните 24години.

  3. Национализмът в момента не е ксенофобия а е защитна реакция , МОЖЕ БИ ПОСЛЕДНАТА на един умиращ народ. Това е реакцията на обществото, което знае, че е оставено на собствените си сили

  4. На какви се правите, вън бият български студенти

    http://www.novini.bg/news/165953-%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D1%87%D0%B5%D0%B2-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B8-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D1%8A%D0%BD-%D0%B1%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8.html

    Не можем да стоим и да се правим, че нищо не става навън, а се бият български студенти. Вие на какви се правите? Това е в резултат на вашите действия. Искаме прекратяване на заседанието докато не се появи премиера или вицепремиери. Пределно ясни сме. Това заяви Красимир Велчев от трибуната в НС.

  5. Докарахме я до там, че имаме граждани срещу контра граждани, протест срещу контра протест, София срещу провинция, каза държавният глава.
    През 90-те години българското общество се обедини около важните за страната приоритети. Това, което днес ни липсва е общата кауза, заяви Плевнелиев.

    Коментар: Обща кауза липсва, защото тя би означавала обединение на българския народ срещу системните заплахи за ликвидиране на държавността му и срещу провеждания геноцид. Точно това не възнамерява да позволи външният разрушителен фактор, а политолигархията послушно прави всичко възможно, за да разединява българите. Това прави откакто е президент и Росен Плевнелиев, перчейки се лицемерно същевременно като обединител.

    Безроден космополит е той, като такъв се представя редовно чрез различни свои политически действия и изявления. Именно той със снемането на доверието си от правителството „Орешарски” и откритата си подкрепа за „ранобудните” окупатори на СУ силно изостри противопоставянето. Редовно напада носителите на родолюбиви чувства и тенденции. Не става от него нито държавник, още по-малко обединител.

    А сега Плевнелиев и Орешарски излизат с обща декларация “срещу ксенофобията” която ползват като щит срещу ескалиращия гняв на българите И НАЙ – ВЕЧЕ ЗА ДА ПРИКРИЯТ ИЗЦЯЛО СБЪРКАНАТА СИ ПОЛИТИКА СПРЯМО НАХЛУВАщАТА ТЪЛПА ОТ ОРИЕНТА!

    Днес политическите врагове се обединиха >>> в името на това >> да УГОДНИЧАТ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ ЗА СМЕТКА НА СОБСТВЕНИЯ СИ РОД И РОДИНА!

    ПРОДАЖНА СГАН!
    ДНИТЕ ВИ СА ПРЕБРОЕНИ!!!!!!!!!!!!!

  6. Гърците брутални към бежанците, измъчвали ги, пишат в „24 часа”. Според правозащитната организация “Про азил”, гръцките спецчасти задържат пристигналите, без да ги регистрират, и в противоречие на закона ги пращат пак на турска територия.

    Коментар : Сирийци и всякакви други емигранти напират към страните от ЕС, главната им цел, естествено, са богатите Запад и Север на общността. Там обаче също като гърците, италианците, французите и испанците не ги искат, наложили са такива договори и правила, че прииждащите да остават в първата страна, в която са проникнали.

    Толкова по-зле за правилата и договорите! Във водите на Италия редовно се давят желаещи да влязат в нея, французите и испанците също никак не са гостоприемни и толерантни към такива люде. Ето и гърците поне от година насам правят всичко възможно да откажат емигрантите от ислямските страни да посещават страната им.

    Тамошните кривозащитници врещят като тези у нас, но там въобще не им обръщат внимание. За разлика от нас, властите в Атина бранят народа си, правят всичко, за да спрат ислямското нашествие. Тук обратно – колониалните администратори няма да пропуснат никое зло, без да го причинят на българите.

  7. Тук е уместно да си зададем въпроса – защо имигрантите, които в голямата си част са мюсюлмани, бягат към християнските държави, и то от Турция, където война няма и развяват знамето на сирийската свободна армия? И като се имат предвид думите на Сталинка Георгиева, че трябва да свикваме с имигрантите, и че те ще ни оправят демографската криза, е редно да се замислим отсега – коя политическа идеология биха подкрепили и срещу каква сума? Дали икономиката ни не беше умишлено унищожена, принуждавайки милиони българи да емигрират, за да бъдат заменени от хора, които не биха се противопоставили на унищожаването на българската история, традиции и култура? Пропагандата, за толерантност и примирение със създалата се ситуация, се осъществява по различни канали, част от които са партии (най-често Реформаторския блок, по-прикрито от от парламентарно представените) и други политически трупове, като Соломон Паси, които довчера настояваха да бъде ударена Сирия, за да се увеличи бежанската вълна, и не само. Промиват се мозъците на лесно манипулируеми етнически групи (цигани, помаци), които също ще бъдат ползвани за създаване на етнически конфликти.

    lampedusa-2Говорят за интеграция на имигрантите, въпреки че години наред и похарчени милиони, не успяха да интегрират дори циганите. Турците се държат изкъсо и действат по команда. Когато в бъдеще една или друга етническа партия завземе властта, да не останете изненадани.

    Не съществуват никакви международни принципи и конвенции, които да задължават една държава да държи границите си отворени! Това е суверенно право на всяка държава! Международен принцип за “първа страна на убежище” – кандидатът за бежански статут следва да го поиска от първата страна след пресичане на границата. Женевската конвенция за бежанците на ООН от 1951 г. и Директива 2004/83/ЕО на ЕС определят като бежанец личност, която има съществено обоснован страх от преследване в своята страна по причина на раса, религия, националност, политически убеждения и членство в социална група и това трябва да бъде доказано. Бягството от район на военни действия не се покрива от Женевската конвенция и директивата на ЕС и не предполага даването на статут на бежанец.

    Сирийските имигранти могат да получат “хуманитарен” статут по линия на Нюйоркския протокол от 31 януари 1967 г., и на “временна закрила” по линия на Директивата на ЕС 2001/55/EО, които се предоставят на пришълци от страни, където животът им е заплашен от военни конфликти. Тези конвенции са препоръчителни.

    За нелегалните имигранти, които не могат да докажат необходимостта от предоставяне на статут на закрила, в сила е Директива 2008/115/ ЕО на ЕС за депортиране, включително на семейства.

    Nelegalni-emigranti-Sofia

    Закона за убежището и бежанците: Чл. 34. Чужденец с предоставен статут на бежанец или хуманитарен статут има право да поиска да се събере със семейството си на територията на Република България.

    Убеждават ни, че като получат по-бързо статут, щели да отпътуват за големите европейски държави. Така България щяла да реши бързо проблема. Важно било бързо да препращаме към Европа нахлуващите у нас, независимо десетки или стотици хиляди. Тежката истина, която тези политици крият от обществеността е, че съгласно законодателството в Европа, държавите връщат получилите статут на бежанци обратно в първата държава в която са били допуснати да проникнат и им е дала този статут.

    Резултатът от експериментите, на различни европейски държави, са бунтове на мюсюлмански имигранти във Швеция, Франция, Германия. Великобритания и т.н., и както изглежда, голяма част от тях не само не могат, а и не искат да бъдат интегрирани.

    Цитат от книгата на Тео Сарацин, която взриви Германия: ”Икономически ние не се нуждаем от имиграцията на мюсюлмани в Европа. Във всяка страна, поради слабото си присъствие на трудовия пазар и активното ползване на социални помощи и услуги, мюсюлманските имигранти струват повече на държавния бюджет, отколкото е принадената стойност, която заработват. В културно и цивилизационно отношение представите им за общество и ценностите, с които идват, представляват регрес. Така огромната раждаемост при мюсюлманските имигранти представлява заплаха за културното и цивилизационното равновесие в застаряваща Европа. Който ясно заявява това, се излага на враждебни нападки, от които обвинението в „ислямофобия” е най-невинното.”

    В така създалата се ситуация, единственото средство за противодействие на плановете на определени субекти и преодоляване на етническите конфликти са мирните протести за незабавно затваряне на границата и експулсиране на нелегалните емигранти.

    Антибългарската дейност се подпомага и от различни организации (по-известни като „мрежата“), които се финансират от задгранични мозъчни тръстове, като една от основните им задача в момента е да наричат ксенофоби и фашисти всички, които искат да защитят националната ни сигурност и да ги заплашват със съд, за да стреснат останалите. Една от тези организации е Български хелзинкски комитет (БХК), който не е защитил правата на нито един етнически българин (с изключение на хора, които действат по поръчка на свързани организации), но за сметка на това, редовно съдят България за дискриминация, нарушени права на малцинствата и индивиди с джендър идентичности.
    Сред донорите отново откриваме великия Институт “Отворено общество” (ОО) и ще зададем въпроса – Има ли манджа, в която мерудия да не е ОО?! Прокарването на непопулярни политики се осъществява най-често чрез конфликти (в нашия случай най-вероятно ще бъдат етнически), а методът е известен като Шокова доктрина. Осъществяването на плановете на кукловодите се подпомага и от друга лобистка организация – Европейския съюз, чиято единствена цел е да обслужва интересите на големите корпорации, които заграбват земята и ресурсите на почти всички държави, отнемайки суверенитета им.

    Тези, които си мислят, че няма как земята да бъде изнесена, да се върнат назад в историята и да си припомнят как индианците продадоха Америка за шепа маниста, избиха ги като кучета, сега малцината оцелели живеят в резервати като добитък. Палестинците продадоха земята си на евреите. Въпреки че бяха избити милиони палестинци и завзети над 95% от територията им, евреите продължават да ги бият, тормозят и убиват! В Косово шиптърите изкупиха земята на сърбите, плащаха 3 пъти по скъпо и селяните се подмамиха, продадоха им я и шиптърите заселиха много народ. Станаха повече и изгониха сърбите от най-старата сръбска земя с хиляди църкви и манастири. Сега те ще станат джамии!

    Само в Германия и Франция има над 10 милиона турци и араби, които са европейски граждани и след незаконната промяна на конституцията ни под диктат на Американската търговска камара, Израел и Турция, те съвсем спокойно могат да купуват земята ни.

    Да не забравяме и думите на Доган: ”Постоянно тече процес на прекрояване на границите, съобразно етническите граници и цели. Дали в явно форма, радикално със сила, войска, танкове или в тиха форма, уж умна, уж с използване на демократични трикове и механизми, това ще продължава.”
    Множеството тръстове, фондации, институти, организации и т.н. са легализирана международна терористична мрежа, която във всеки момент налага непрекъсната политика на изтребление с помощта на всички техники на съвременния геноцид, за да постигне крайната си цел – Нов световен ред. Една от най-големите бариери, към изграждането на световно правителство, е известна под името “национализъм” или чувството на патриотична гордост от собствената страна, което целенасочено бе унищожавано в продължение на много години чрез манипулациите на медиите, националистически партии и организации. Държавата ни се превърна в разграден двор, корупцията процъфтява, институциите обслужват чужди интереси, службите не работят, парламентът се превърна в сериозна конкуренция на цирка, а народът продължава да чака Спасителя или сляпо да вярва на една или друга политическа сила, допринесла за сегашното положение на държавата, вместо да се обедини и да ги измете всичките.

    Прекрасно е да сме солидарни и съпричастни, но първо да се научим да сме такива със собствения си народ, за да измъкнем държавата си от тинята, и след това с чуждите.

  8. Ако щат да се променят – те националистите вече се строиха и са в пълна готовност!

    Щом толкова “демократично” избрани политици не е…ват да ни смятат за хора и да не мислят за нас, сега е ред да дадем доверието си на националистите >>> да видим дали няма да решат проблема.

    А иначе точно правителството е това , което превръща националистите във фашисти и ксенофоби , за да си отърват кожиците , защото са на ясно какво ги очаква!

Comments are closed.