presechenataskala_logo140411Уважаеми ръководители на институции, фирми и училища, скъпи съграждани и приятели!

През месец май в целия свят се отбелязва ден посветен на придвижването до работа и училище с велосипед.

На 15 май 2013 г. Велоклуб “Пресечената скала”, инициира включването на град Ловеч в тази международна проява – “Ден за ходене на работа и училище с велосипед”.

С настоящето покана желаем да Ви призовем за активно участие в популяризирането на този екологичен, икономичен, здравословен и модерен начин на придвижване в градска среда.

Като хора, съпричастни към опазване околната ни градска среда чиста и съхраняване здравето и живота на гражданите и децата, Вие бихте могли да информирате Вашите служители и приятели за световната инициатива и да ги стимулирате морално да участват, като поне за един ден – 15 май – оставят автомобилите си на паркинг и използват своя велосипед за придвижване до работното си място.

 

Друг начин по който може да се включите към велосипедния празник е да призовете и участвате във велосипедното шествие по повод “Деня за ходене на работа и училище с велосипед”. Шествието ще започне в 18:00 ч. на 15 май и ще мине по маршрут: от площад Екзарх Йосиф I – булевард Бъргария – булевард Мизия и обратно до Баш Бунар.

Очакваме Ви на 15-ти май!

18:00 ч.

площад Екзарх Йосиф I

(пред сградата на община Ловеч)

 

Анатоли Атанасов и

Николай Йочев

1 коментар

  1. Дано сте съобразили проявата с футболния мач, който се провежда в града по същото време. Адреналинът по ловешките улици ще е на мах в сряда следобяд.

Comments are closed.