Уважаеми граждани,

обръщам се към нашите търговци и представители на фирми.

Община Ловеч започва от 20 ноември събирането на заявления от кандидати за участие в Коледния базар на Ловеч.

Базарът ще отвари врати на 4 декември, вторник, и ще продължи до 21 декември. Мястото е в бизистена в „Сити центъра Ловеч“, като помещението е климатизирано и водоснабдено.

Ще бъдат открити 30 места, от които 15 са с вода.

Предвидената цена е 10 лева на ден за щанда и 15 лева за щанд, ако наемателят има хладилна витрина.

Разпределението на търговските площи ще бъде по реда на постъпването на заявление.

Търсят се  търговци, които предлагат стоки с подаръчен характер. Това са коледни картини, сувенири, украса, играчки, сурвакници и картички. Може да има щандове с греяно вино, безалкохолни и алкохолни напитки, коледни десерти,  хлебни и сладкарски изделия, месни и млечни продукти, пакетирани и насипни шоколадови изделия, бонбони, ядки, плодове.

По време на коледния базар ще има богата художествена програма с участието на Общинския духов оркестър с мажоретки, НЧ „Зорница – 2010 Нено Щрегарски“ , НЧ „Бяла  Анаста“ и други.

Заявленията се подават в офиса на „Сити център“ –  Ловеч.

Лице за контакти Мартин Димитров, тел.  0896844076  и мейл

m.dimitrov@prmbg.com

1 коментар

  1. И тук, в Тудея, на вниманието на кметицата и преЗцеЦъра на Общината:
    Първо, за пореден път публично демонстрирате пропуски в знанията си по български правопис.
    Думата “бЕзистен” е от арабски произход и не променяйте самоволно правописа й. Ако имате съмнения, проверявайте в речник и не се излагайте тъй ачик! Непростимо е! Написаното слово остава и е визитката на автора му.
    Второ, безистенът е търговска сграда / по принцип с характерна арабска архитектура/ , покрит пазар, а НЕ приземната част от нея. В България има два безистена, които семантично и по предназначение напълно отговарят на това понятие- в Шумен и в Ямбол.
    Трето, понеже се затруднявам със смисловото му значение, няма да коментирам това изречение: “Ще бъдат открити 30 места, от които 15 са с вода” 😀
    *
    https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD
    *
    https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%AF%D0%BC%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD

Comments are closed.