LOGO_GERB_blue-300x209Уважаеми жители на община Ловеч,

По заповед на кмета на община Ловеч Минчо Казанджиев и по негово лично усмотрение са преведени 146 777 лв. публични средства от бюджета на общината, на „ВиК“ Ловеч без знанието и задължителното в този случай решение на Общински съвет Ловеч, което е юридически недопустимо!

Решенията на Общински съвет Ловеч – висшият орган на местното самоуправление, са задължителни за изпълнение от всеки жител на общината, включително и от кмета Казанджиев!

Неизпълнението на приетите решения от Общински съвет -Ловеч е грубо погазване на правовия ред от страна на Казанджиев и поредна ярка демонстрация на неуважение и незачитане на волята на избраните представители на гражданството в местното самоуправление!

ПП ГЕРБ Ловеч ще предприеме всички законови мерки, за да бъде предотвратено самоуправството, харченето на публични средства „на тъмно“ и прекратено погазването на взетите от Общински съвет решения!

Политиката на БСП Ловеч и нейният кмет нанесоха достатъчно щети на нашия град и населените места в общината!

Време е безотговорността, безстопанствеността, незачитането на реда и законността от страна на местната администрация и политическите феодали, да приключат и всеки да понесе последствията за своите действия или бездействия!

Общинско ръководство на ПП ГЕРБ Ловеч

1 коментар

  1. Най- обичам като някой почне преди избори да ми пише “ЩЕ не знам си какво си”

Comments are closed.