dpslovech1910155Свидетели сме на грозни сцени. Недопустими за цивилизовани отношения между хората и неприемливи за открита и честна предизборна надпревара. На територията на община Ловеч беше унищожен билборд на кандидата за кмет от партия ДПС г-н Ертан Хасан.

Още в първите дни на предизборната кампания ДПС в област Ловеч бе инициатор и обедини политическите сили в областта в споразумение за политическа толерантност. Целта на това споразумение бе всички да се обединим около ангажимента за честна, открита и толерантна надпревара в името на избирателите. Защото друг тип кампания, отвращава хората! Тя е неприсъща за ДПС и за всички, които определят себе си като европейски и цивилизовани граждани.

Движението за права и свободи не разделя хората по етническа принадлежност и вероизповедание, не разделя населените места на малки и големи. В нашите редици има място за всеки открит, честен и достоен гражданин на България, припознал либералните европейски ценности. Еднакво зачитаме и уважаваме избирателите в област Ловеч, независимо на кого симпатизират. Нашите общински съветници и кметове ще работят еднакво за всички! Защото бъдещето ни е общо и то трябва да е по-добро за всички нас!

dpslovech1910151Посегателството е осъдително, недостойно и срамно за всички, участници в предизборната кампания. Но то е дълбока обида най-вече към хората, които ще застанат пред урните. Билбордовете могат да се построят отново. Но как вие, които подстрекавате и извършвате подобни вандалски постъпки, ще застанете пред хората и ще им кажете, че знаете и можете да направите живота им по-добър? С насилие, кражби, лъжи и измами издавате единствено своя страх и безсилие пред честната и открита битка, която ДПС в Ловеч води в името на избирателите в общината. Още веднъж призоваваме за достойно поведение на всички политически сили, участващи в предизборната кампания в област Ловеч!

Изборите са за един ден, но проблемите и отговорността ни като политици към хората е завинаги!

Нека водим кампания на толерантност и заедност за едно по-добро бъдеще!

/подпис/

Ертан Хасан – общински председател на ДПС – Ловеч

 

Предизборен щаб на ДПС

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Публикация по договор

6 коментара

  1. А аз се чудя защо вече повече от 3 часа в сайта се вижда пост, призоваващ към убийство.

  2. Че защо ДПС се опитва да ни внушава, че политическа сила има намеса в този акт? Ами ако е просто гражданин на Общината, който недолюбва тази партия??

Comments are closed.