prazniklovech1105164Уважаеми съграждани,

На 11 май Ловеч празнува! Нека усетим красотата на този ден! Искрено се надяваме културната програма да достави удоволствие и на най-взискателните ценители.

Да почувстваме магията, енергията на този празник. Нека бъдем граждани със самочувствие, с извисен дух и вдигнати чела.

Изворът на тази енергия е далечен. С почит  и благодарност се прекланяме пред делото на първоучителите Кирил и Методий. Светите братя не случайно са покровители на Ловеч – това е Божия благодат за нас. Защото те не просто са създали първата славянска азбука, те са Апостоли на вярата.

Прекланяме се пред нашите възрожденци и просветители.

Пред поколенията честни и трудолюбиви патриоти, които изградиха този красив град.

Днес можем да погледнем с увереност към бъдещето.

Ние, ловчалии, притежаваме таланта да оцеляваме.  Вярваме в трудолюбието, предприемчивостта и взискателността на нашите граждани. Тези качества са мощен двигател за промяна.

Прогнозите ни са за просперитет и възраждане. Още през следващите месеци правим важни стъпки за икономическото ни развитие. Ние обещахме да върнем Ловеч на пътя на развитието и ще го направим. Ще работим така, че всички селища в общината да станат добро място за живеене, труд и почивка.

Това е важно не само за нас, а най-вече за нашите деца, за бъдещето на града ни.

Честит 11 май!

 

Корнелия Маринова,                               Петър Цолов,

кмет на Община Ловеч                            председател на Общински съвет –Ловеч

5 коментара

  1. Ще използвам тук мястото, за да честитя на един приятел, г-н Каменов.
    Честит рожден ден, честит 60-годишен юбилей, Ивайло! Бъди смел и несломим, за да устоиш на изпитанията! Пожелавам ти бързо оздравяване!

  2. Честит празник на един от моите любими градове! С пожелание града на люляците отново да постигне предишния си блясък и оживеност!

Comments are closed.