mladost205121 Под мотото „Червеното е модерно само по Великден” ГЕРБ – Ловеч, начело с водача на листата Корнелия Маринова създадоха празнично настроение на малки и големи в ловешкия квартал „Младост”. С уважение към християнския празник и без политически речи младежите на партията, както и кандидати за народни представители превърнаха шатрата в импровизирана детска градина, където малчуганите заедно със своите родители, баби и дядовци боядисваха великденски яйца.

Най-красивите от тях нашари първото бебе на мобилния център за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми в Ловеч към фондация „Искам бебе” – 2-годишната вече Йоана. Той бе създаден преди през 2011 г. от тогавашния областен управител Николай Нанков, днес областен координатор на ПП ГЕРБ и втори в листата на кандидатите за народни представители.

Малката Йоана заедно с майка си много се забавлява и като истинска медийна звезда позира пред обектива на ГЕРБ, докато сръчно размахваше четката върху поредното великденско яйце.

PREVIEW_Billboards_elements„Няма никакво съмнение, че ще подкрепим нашите кандидати от листата на ГЕРБ в Ловеч заедно с цялото ни семейство и всичките ни близки и приятели. С вашата работа и отговорно отношение към нас, към нашите проблеми, дори и най-личните, вие създадохте условия не само на нашето семейство, но на близо 20 и повече семейства да намерят утеха от една страна, а ние сме сред щастливците да се сдобием и с рожба”, каза майката на 2-годишната Йоана, която посещаваше редовно първата група на „Искам бебе” в Ловеч и накрая стана майка след дълги години очакване.

Децата от квартала боядисаха 100 шарени яйца, а родителите им през това време бяха ангажирани с пресата – да прочетат бюлетина на ПП ГЕРБ и да се информират внимателно защо трябва да гласуват с номер 15 в бюлетината на 12 май – за да продължи България да се развива във вярната посока, за да върви напред.

Публикация по договор – ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

1 коментар

  1. Жива и здрава да е малката, но това е платен предизборен материал и би трябвало да видим някакви послания. Освен изключително тъпото заглавие с “червеното е на мода дрън, дрън” и факта, че по определен повод се боядисват кокоши яйца / а ние вкъщи определено ги правим доста по-готини от герберските/ явно посланието от цялата тази галимация е, че и в предишното Народно събрание безгласните машинки за гласуване от ГЕРБ /и ловчалии, между впрочем, живеещи в града/ май само това и правеха – крепиха си и почесваха яйцата, и в следващото да не очакваме от тях нещо по-различно.

Comments are closed.