sds1004131Павлин Иванов

Днес, коалиция Съюз на демократичните сили представи листата си за предстоящите парламентарни избори. Сините ще се борят за едно от петте депутатски места в следващото Народно събрание, като в коалицията влизат ПП „Съюз на демократичните сили“, ПП „Обединение земеделци“,  ПП „Движение Гергьовден“, ПП „Радикалдемократическа партия в България“,  ПП „Българска социалдемократическа партия“.

Листата на СДС се води от д-р Георги Митев, областен координатор на партията и съветник в Общински съвет, втори е общинският лидер на сините в Ловеч Иван Арабаджиев, трети е троянецът Венелин Йорданов от БСДП. На четвърта позиция в листата е предприемача Любомир Банчев, пета е учителката Красимира Райковска от Троян и шести, младата вълна в СДС – Деян Станчев.

Водачът на листата от Коалиция СДС д-р Митев заяви, че целите, които са си  поставили при евентуално спечелване на изборите са две – достойните и нормални доходи на българските граждани, за да се чувстват европейци като цялостна визия в обществено-политическия живот и недопускане отклоняване на страната от пътя на евроатлантическите ценности и непозволяване на завръщане в прегръдката на руските интереси.

Георги Митев акцентира върху факта, че в коалицията влизат обикновени хора, които са запазили ценностната система на Съюза на демократичните сили от неговото създаване,  запазили достойнството си и моралния си облик.

Мотото на предизборната кампания на сините е „Средната класа в действие“. Лидерът на СДС заяви и че коалицията партии е реалният избор на хората с дясно мислене и реален обединител на десницата в България.

2 коментара

  1. И да е вярно дали е реализуемо?

Comments are closed.