Днес, 19.07.2017 г.,  е подписан договор за основен ремонт на физкултурния салон към ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в кв. „Гозница“ в Ловеч. Документът е между училището и фирмата-изпълнител на обществената поръчка „Строител“ ЕООД – София.

Средствата за „Основен ремонт и реконструкция на физкултурен салон в ОУ „Св. св. Кирил и Методий”  са осигурени от бюджета на Министерството на образованието и науката. Стойността на проекта е 280 000 лв. с ДДС, а срокът на изпълнение е 70 дни.

Въпреки  обещанията на предишното ръководство на общината, досега  в училището не бяха осигурени нормални условия за провеждане на  учебен процес във физкултурен салон. Сега предстои подмяна на дограмата и радиаторите, на подовата настилка, ремонт на стените, съблекалните и санитарните възли. Ще бъде доставено оборудването, необходимо за часовете по физическо възпитание и спорт.

Както е известното, училището има традиции в класическата борба, като клубът под ръководството на Хинко Илиев е спечелил много награди.

Новият физкултурен салон ще се ползва от 210 деца, от подготвителна група до седми клас, съобщи директорът Валя Тодорова. Тъй като училището е средищно, в него учат деца от девет населени места на Община Ловеч.

7 коментара

  1. ще видим какъв салон ще направят за 280 000 и жална им майка вече ако не оправдае очакванията !

  2. И то във кв.Гозница… ,то училище няма те физкултурен салон ще ремонтират !

  3. Каква изненада! ПАК не печели ловешка фирма. Те за едни табели, от смотани, по смотани общината даде 20 000лв, та за един ремонт на салон ли 280 000? Даже учудващо малко ми се виждат..

Comments are closed.