IELTS803161Вече може да се подготвите за IELTS – най-популярния изпит по английски език, във вашия град. Тестът IELTS е официален приемен изпит в институциите на цяла Европа, Австралия, Нова Зеландия, Канада и САЩ, като в същото време служи и за официален приемен сертификат за кандидатстване за работа в чужбина. Над 9000 различни образователни и професионални институции приемат IELTS резултатите като доказателство за нивото на владеене на аглийски език.

Подготвителните курсове по IELTS, които Orange BG провежда в Ловеч, са разработени от Британски съвет България – световният експерт по английски език. В удобни часове и в малки групи, ще получите подготовка за постигане на максимален резултат и знания за цял живот.

Първата стартова дата за тази година е 12 март 2016г. Курсът ще се провежда всяка събота по 4 часа в продължние на 5 седмици. Мястото на провеждане на курса е бизнес центърът на хотел Президиум в град Ловеч. Курсът е подходящ както за кандидат-студенти, така и за кандидатсващи за работа в чужбина.

Регистрирайте се за курса на 062/60 17 25 или чрез кратка регистрация! Следете за следващите стартови дати за курса на orange.bg или на фейсбук страницата ни facebook.com/OrangeEducation.

В Orange BG може да запазите и безплатна консултация за образование в чужбина, както и да отправите запитване за изгодна езикова ваканция в чужбина.