На 15.03.2017г. около 22.30ч. в гр.Ловеч, на пътя за кв. «Продимчец» каруца с кон управлявана от Б.Ш.-34 годишен не спира на пътен знак «стоп» и отнема предимството на л.а. «Фолксваген Поло» управляван от М.Е.-17 годишен , жител на града. След произшествието младежът напуска мястото на инцидента без да уведоми и изчака полицейския екип.

Установено е, че той не притежава необходимата категория за управляваното от него превозно средство, пробата му за алкохол е отрицателна. Водачът на каруцата е с контузни рани по главата, прегледан е в ЦСМП и е освободен. Пробата за алкохол на Б.Ш. е отчела 2,1 промила.

В РУ Тетевен е образувано бързо производсктво срещу М.М.-40 годишен, жител на града, който е установен да управлява лек автомобил с временнни регистрационни табели с изтекъл срок и същия не е регистриран по надлежен ред.

След допълнителен оглед на л.а. Ауди А4 /справка:бюлетин на ОД МВР от 15.03.2017г./ , в който първоначално троянските полицаи откриха 46 кутии с цигари без бандерол в специално пригоден тайник, вчера в кутия за въздушен филтър под предния капак на автомобила са намерени и иззети още 18 броя кутии съдържащи общо 360 броя къса цигари. Работата по случая продължава.

4 коментара

  1. Na bg i lipsva ev ropeiski kontrol a ne nqkakvi policaicheta koito vzimat 50 lv i sedno ne sa bili tam

  2. Тоя дрисльо какъв млад шофьор е на 17 и без книжка само не разбрах 😀

  3. Пиян каруцар и млад шофьор без книжка се удариха , българия 21 век !
    Предизборно !

Comments are closed.