В РУ Ловеч е започнато бързо производство и за срок от 24 часа е задържана 26 годишна жена, която на 13.05.2017 год. около 01.30 часа по ул. «Съйко Съев» в града е управлявала л.а «Мицубиши Паджеро»  с 1,84 промила алкохол в издишания въздух.

В РУ-Луковит е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който в нощта на 13 срещу 14 май е проникнал в магазин в града и е отнел неустановено количество хранителни продукти.

 На 12.05.2017 год. в  РУ Ябланица е образувано бързо производство срещу 49-годишен мъж от гр.София, който е установен да управлява лек автомобил с концентрация на алкохол в кръвта си 1,58 промила.

На 13 май служители на РУ Тетевен са съставили два административни акта по ЗДВП на 80-годишен мъж от с.Градежница, който е установен да управлява мотопед с несъобразена скорост и без да притежава съответното свидетелство за правоспособност, в резултат на  което е претърпял пътен инцидент.

На 12.05.2017г. в РУ Тетевен е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 32 годишен мъж от с.Галата, който в района на с.Български извор е установен да управлява л.а.”Мицубиши” без регистрационни табели, без да е правоспособен и след като превозното средство е спряно от движение на 11.06.2015 г.

В РУ Троян е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан М.М.-40 годишен от с.Терзийско, който е установен да управлява мотоциклет «Ямаха» след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,47 промила.

Полицаи от РУ Угърчин са установили извършителите на кражба на стерео уредба, стойка за микрофон, компютърна мишка, тонколони и други вещи от библиотеката на читалището в с. Кирчево, станала на 15 март 2017 год. Това са две момчета на 17 и 13 години и двамата жители на същото село. В хода на работата с децата е установено, че двамата са извършили и друга кражба от частен дом в селото. Част от вещите обект на престъпленията са иззети по надлежния ред и работата продължава.

Полицаи от РУ Тетевен са иззели 19 бр. кутии цигари без български акцизен бандерол от частен дом в гр.Тетевен, обитаван от 57 годишна жена.

7 коментара

  1. еха мине не мине,някоя пияна мацка потроши на хората колите и то по няколко на един път

  2. Godini nared na taz y4ilca stavat edni i cushti aktcidenti. Noshto vreme puk ce suztizat.Ne znam kakvo 4akat dokato zemqt seriozni merki!!!!!!

  3. Пак ли? И миналата година пак имаше потрошени коли

  4. Просто да се сложи една камера…. не знам колко е сложно като процедура, но ако нямат пари ще им съберем, от общината ли зависи, от РПУ-то ли. Но по-скоро причианта е невероятната некомпетентност и от двете места!

Comments are closed.