Днес, 10 февруари, новоназначеният областен управител Пенка Николова прие от доскорошния Ирина Митева работата като областен управител на Ловеч. Двете имаха среща на четири очи, а после и среща с екипа на Областна администрация.

Митева благодари на хората, с които е работила, като подчерта, че в администрацията е свършена много работа.

„Областният управител е като Президента, но няма само представителни функции. Областният управител взема еднолично решенията, както и носи отговорността. Всички тези хора ще бъдат във ваша помощ, но отговорността ще я носите вие”, каза в обръщението си към новоизбрания областен Митева.

„Познавам екипа на областна администрация, с много от вас сме работили по различни проекти или други дейности, нямам нагласа да правя промени в екипа, знам, че всички могат и се справят добре. За мен на първо място е организирането и доброто протичане на изборите. Считам, че не би трябвало да се усети и това, че има някакви промени от хората в областта – трябва да се спазват всички поети ангажименти, дати, срокове и работата да продължи”, обърна се към служителите на администрацията Пенка Николова и изрази надежда за успешна съвместна работа.

Новоназначеният и освободеният областен и екипът си пожелаха да се съхрани стабилността в област Ловеч, да няма природни бедствия и тежки пътни произшествия.

Екипът на администрацията се представи пред Николова и декларира готовност за добра работа. Цветя на двете дами поднесе дългогодишният служител на администрацията и главен секретар в момента Константин Карловски.

1 коментар

  1. ужас, другарката със скандалните евро-проекти за усвояване

Comments are closed.