tok1302131Павлин Иванов

Срещу редовното плащане на тока и доста високите ни сметки, би трябвало да получаваме качествена услуга. Това обаче не се случва!

В част от ловешките села, дори при лек дъжд или полъхващ вятър, токът спира. Не дай Боже положението да се влоши и да завали малко сняг, както се случи днес! Положението с доставката на ток до домакинствата в селата на община Ловеч става подобно на обстановката през Възраждането – просто такова чудо като електричеството не е налично!

Към момента в Горан, Слатина и други села ток няма. Правят се опитите са възстановяване на електричеството, но пускането му за 2-3 секунди, не оправя нещата, освен финансовото състоянието на фирмите, които ще ремонтират изгорялата или повредена битова техника.

Проблемът с непрекъсната доставка на ток в ловешките села не е от днес или от вчера. Провеждани са срещи доставчиците, но резултат няма.

Хубаво е хората живеещи в селата, засегнати от честите прекъсвания на електрозахранването, да се замислят защо плащат скъпо за ток с лошо качество (шокови спадания на напрежението) и непостоянно захранване.

Видимо, на никой не му пука и ако самите хора, страдащи от лошото качество на предлагана услуга не се вземат в ръце, електрическият терор ще продължи.

Лично аз съм присъствал на среща с представители на фирмите, ангажирани с доставката на електричество. Бях втрещен от факта, че високопоставен служител не повярва, че селата са подложени на практика на терор от негова страна. Едва ли не, бях обвинен, че лъжа за реалното състояние при доставката на ток за ловешките села.

Разбирам този човек. Пази си хлебеца и не иска нито да се чува, нито да се пише, че неговата фирма не си върши работата!

Да де, но хиляди хора страдат от това и отговорните трябва да си понесат последствията. Стига някой да иска това да се случи!

9 коментара

  1. Излез на вън и прецени метео условията и тогава пиши.Не е като да си зад компа.

    1. Кой имаш предвид?

    2. Вероятно Йонита Йотова. Ако искаше да каже нещо на Павлин най-лесно и бързо щеше да му е да викне през прозореца.

  2. Лошо е, че снега е мокър и тежък и се късат електропроводите.

  3. И батериите на телефоните падат, само да звъниш на ЧЕЗ и да не се свързваш.Баховица иска ток!!!!

  4. В Баховица ток няма от часове, няма и официални данни какво е положението, поне за тези които имат мобилен нет.

Comments are closed.