zatvor2101131От ОДМВР Ловеч съобщават, че в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, след като в Специализирана болница за активно лечение на лишени от свобода към ловешкия затвор е открито пакетче с метаамфетамин, с бруто тегло 0.47 грама.

Полицаи от РУ Угърчин иззеха от хранителен магазин в града 4 кутии с цигари без акцизен бандерол. Ловешките им колеги при проверка на Кооперативен пазар-Ловеч са иззели от 34 годишен жител на с.Буковлък, 0.182 грама насипен тютюн. Проверките са част от операция за противодействие на разпространението на акцизни стоки без български акцизен бандерол.  На нарушителите са съставени актове.  

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител и се изясняват обстоятелствата около инцидент възникнал около 02.00ч. на 28 септември в къща в с.Баховица, в резултат на който 25 годишен мъж от селото е със средна телесна повреда.

 В РУ Ловеч е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 28-годишен мъж от града, който е управлявал лек автомобил с 1,38 промила алкохол в издишания въздух и без да притежава свидетелство за правоуправление.

 В РУ Ябланица е образувано досъдебно производство срещу 25 годишен мъж от с.Златна пПанега, който е проникнал в частен дом в селото и е направил опит за кражба.

1 коментар

  1. Браво! Хвала на такива служители. От ястребовото око на закона не убягват дори и микроскопичните 0.182 грама тютюн. А с грандиозното количество от 0.47 грама от мистериозното вещество метАамфетамин ще се разбие цялата верига за разпространение. Между другото, щом като отворихте приказка за неизвестни извършители, какво се случва в органите след публикацията на Чапаевица във фейса?

Comments are closed.