maistorPavlin13041210Павлин  Иванов

Вчера ми беше традиционният ден за екзистенциално мислене. По принцип, практиката ми е да не споделям фундаменталните си умозаключения с вас, но когато те, умозаключенията ми са от особено такава важност за човечеството, човек трябва да плюе върху принципите си с голяма храчка и да се отвори към обществото за да може то да попие мъдрост, нескромно казано.

Днес също се отдадох на пост и размисъл. Постнах във Фейса нов статус: „Толкова много идиоти, а толкова малко патрони“ и се замислих….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

idio104131Извинявайте, унесох!

А днешния ден се очертава като тройно критичен! Няма ракия, няма салата, няма и кой да донесе! Егати и екзистенса, майна!

1.04.2013.

4 коментара

  1. Не се напъвай, г-н Иванов! Дай поне един майтап!

  2. „Преди да си поставите диагноза “Депресия и занижена самооценка“, трябва да се убедите, че не сте в компанията на идиоти“ – Зигмунд Фройд 😉

  3. Павлине, не може да не ти се признае тази артистичност – от време на време да получаваш изблик на самоирония и самозакачка. Много малко хора имат това качество. Поздравления!

  4. http://www.lovechtoday.eu/wp-content/uploads/wppa/128.jpg

    От днес 01.04.10231 г. влиза в сила решение на Общински съвет Ловеч за повторно въвеждане поставянето на „скоби” на превозните средства.

    От общината декларираха, че този път абсолютно за всички нарушители има предвидени и закупени ‘скоби’ и на нито един нарушител на решението на ОбС няма да му се размине поставянето на „скоба”.

Comments are closed.