За поредна година учениците от ОУ “Христо Никифоров“ се представят блестящо на олимпиадата по Гражданско образование като и трите представени проекта са класирани за участие в националния кръг. На 19, 20 и 21 април  в град  Трявна те ще трябва да защитят своите тези и да преборят сили с ученици от цялата страна.

Два от проектите са в първа възрастова група. Автор на проекта „ Малкият принц. Аз, моят свят и света на другите“ е Ния Пламенова Найденова от 2 клас с ръководител Бистра Спасова. Темата на втория е „Добротворци“, чийто автор е Аиа Анатолиева Ачева от 3 клас с ръководител Мирослава Ганчева.

Във втора възрастова група е класиран проекта на Надежда Любенова Попска от 6 клас с ръководител Полина Георгиева „Заветите на Колю Фичето-вдъхновение в класната стая“.

1 коментар

  1. Успех на млада дама от Ловеч, останал встрани от медиите в града. Дванадесетокласничката Ренет Ивова Иванова, бивша ученичка в ОУ “Васил Левски” и ППМГ-Ловеч и настояща в 164 ГПИЕ “Мигел де Сервантес”, се класира на трето място на Националната олимпиада по испански език. Като лауреат от олимпиадата Ренет получава оценка 6.00, която е и приемна за СУ.

Comments are closed.