panairteteven2709161От 30.09 до 02.10.2016г., ще се проведе традиционният есенен панаир в Тетевен. Богата културна програма ще зарадва жителите и гостите на града, а голямата изненада е концертът на Силвия Кацарова на пл. „Сава Младенов“, на 1 октомври от 19.30 часа.

На 1 октомври, кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева ще даде официалния старт на събитието като в програмата са предвидени много музикални и танцови изпълнения. Ще бъдат наградени участниците от фотоконкурса „Есен в Тетевен“, а техните фотографии ще могат да се видят на специално организирана изложба. Организаторите са помислили и за най-малките като са им подготвили незабравим детски празник, с участието на любимеца на децата – Боби Шоу. Програмата ще завърши с невероятните изпълнения на Силвия Кацарова и празнична заря.

През трите дни на панаира, любителите на спорта могат да наблюдават Волейболен турнир за Купата на Кмета, с участието на четири професионални мъжки волейболни отбори от СуперЛигата на България: Левски, Монтана, Силистра и домакините от ВК „Тетевен Волей“. Началните часове на срещите са от: 14.00ч. и 16.00ч., във всеки от трите дни на турнира. Закриването и награждаването на участниците ще се проведе на 02.10.2016г. от 17.30 часа.