litex3103142Павлин Иванов

След загубата в събота от ЦСКА, Златомир Загорчич е подал оставка пред клубното ръководство, съобщи президента на клуба Трифон Попов. Преди минути Миодраг Йешич беше представен официално и пое кормилото в Литекс. Треньорът пристига в люляковият град с договор за година и половина. Негов помощник е Дарко Обрадович.

Целите пред Литекс остават непроменени и след треньорската рокада – участие в евротурнирите.

 Миодраг Йешич за втори път в кариерата си поема отбора на Литекс. През 2008 г. той изведе тима до купата на България. Той ще направи повторен дебют начело на Литекс още в предстоящото дерби с Лудогорец от 1/4-финалите за Купата на България в сряда.

“Оранжевите” са в серия от пет мача без успех (равенства с Лудогорец и Черно море и поражения на два пъти от Лудогорец и веднъж от ЦСКА).

Със Загорчич от Литекс си тръгва и един от асистентите му Золтан Сабо. Другите трима- Добри Митов, Здравко Букарица и Карим Рашван остават в екипа на новия треньор.

3 коментара

  1. Той не беше уволнен, а напусна тогава… Причините май на повечето хора са ясни, даже сега се учудвам, че пак идва, защото те причините са си все така в отбора….

  2. Да пожелаем успехи на отбора с новия треньор!
    Ако се върнем малко назад , непонятно остана уволнението на Йешич след спечелването на Купата на България. Той не беше поканен на сцената във Вароша , дори името му не беше споменато?

  3. “Целите пред Литекс остават непроменени – участие в евротурнирите.”А дано, ама на дали! И тая година Литекс ще участва в евротурнирите пред ТВ екран!

Comments are closed.