Колесен багер “jcb-3cx” е обявен за общодържавно издирване след като в нощта на 15 срещу 16 март е бил противозаконно отнет от ул. “Александър Кусев” в Ловеч. По случая е образувано досъдебно производство.

В Троян, 33-годишен мъж от Троян е задържан за срок от 24 часа в местното районно управление след като на 15 март управлявания от него лек автомобил е спрян за полицейска проверка и е установено, че в портфейл на седалката има пликче с бяло кристалообразно вещество, с тегло 1 грам. При направен полеви тест веществото е реагирало на матамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.

В РУ Луковит е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че в нощта на 16 срещу 17 март са срязани 4-те гуми  и са надраскани вратите и стъклата на лек автомобил «Фолксваген Битъл», паркиран на улица в града. Работата по случая продължава.

 В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след като на 15 март, в хода на полицейска операция е извършена проверка на товарен автомобил «Форд Транзит» при която са открити 18 /осемнадесет/ пластмасови туби, всяка с вместимост 10 литра и пълни с жълта течност, с мирис на алкохол и без български акцизен бандерол, който се изисква по закон.

В РУ Луковит е задържан 55-годишен мъж от града, който е установен да управлява нерегистриран мотоциклет след употреба на алкохол /1,27 промила в издишания въздух / и без да притежава свидетелство  за правоспособност от съответната категория. По случая е образувано бързо производство.

Още едно бързо производство за шофиране след употреба на алкохол е образувано през почивните дни в РУ Луковит срещу 40-годишен мъж от с. Дерманци, който на 17 март е управлявал лек автомобил с 1,79 промила алкохол в издишания въздух.

19-годишен младеж от с. Български извор е задържан в РУ Тетевен след като на 15 март при полицейска проверка е установен да управлява лек автомобил в Тетевен след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бърз производство.

На 17 март в РУ Ловеч е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 41-годишен мъж от Троян, който е установен да управлява лек автомобил в Ловеч след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,93 промила.

2 коментара

    1. Кутински Пепи няма стига … хората пари ще изкарат …

Comments are closed.