iliqnpeevski1310121Уважаема г-жо Областен управител,

Събитията, които се случиха и се случват през последната година в България като страна от ЕС и член на НАТО, както и във връзка с изявленията, поведението и действията на определени български висшестоящи управленци и политици, в т.ч. Президентът на Р.България г-н Росен Плевнелиев, Министър-председателят г-н Бойко Борисов, външният министър г-н Митоув, министърът на отбраната г-н Николай Ненчев, както и много други политици в НС или видни апологети на НАТО като г-н Соломон Паси. Всички те, с тяхното поведение и в много от изявленията, които правят – всичко това говори единствено и недвусмислено за следното: БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ БЪДЕ НАПАДНАТА И ОКУПИРАНА ОТ РУСИЯ!

Близо година, изключително честните, независими и неподкупни български медии почти всеки ден съобщават или цитират изявленията на изключително отговорните и обичащи своя народ български управленци и политици по отношение предстоящата руска агресия срещу България. Достатъчно е да припомня само изявлението на г-н Президента Плевнелиев по време на лекцията му пред Дипломатическата академия във Виена, където той обяви и предупреди, че Русия може да окупира България подобно на Крим. Нещо повече – като един истински главнокомандващ и военен стратег, г-н Президента успя да разконспирира коварния план и злата стратегия на Путин като дори обясни как точно ще стане, а именно – руското малцинство у нас ще се обади в Москва, а тя ще прати хора, за да ни завземат като Крим.

Лично аз не мога да не се гордея с такъв Президент и главнокомандващ, но, Вие, не е необходимо да ми вярвате!

Във връзка с гореизложеното и поради задълженията ми като общински съветник в Троян и клетвата която съм полагал като такъв – силно съм загрижен за живота, здравето и имуществото на жителите от община Троян, както и на всички жители от Област Ловеч във връзка с предстоящата военна агресия и бъдещото ни окупиране от Русия. По тези причини, уважаема г-жо Областен управител, Ви питам:

  1. Каква е готовноста на областна управа Ловеч по отношение защитата и опазване здравето, живота и имуществото на жителите в област Ловеч, по време и докато трае предстоящата агресия и окупирането ни от Русия?
  2. Колко души наброява руското малцинство на територията на област Ловеч и каква е възможността на новата ни ДС да им залови писмата до злия Путин, с което да ни се размине руската окупация поне на територията на област Ловеч? В този контекст – влезнахте ли във връзка с г-н Акимов от Троян, който се оказа, че освен на БКП и ДС е и кадър на КГБ, а днес ваш съпартиец от ГЕРБ. Той няма начин да не ги знае. Ще потърсите ли другия ваш съпартиец от ГЕРБ г-н Цветанов, който е световно известен в сферата на подслушването и като нищо ще излови дори мислите на руските граждани на територията на Област Ловеч така, че писмо да не може да прехвръкне в посока бъдещите ни окупатори от Русия?
  3. Ако все пак бъдем окупирани от злите руснаци, правителството на ГЕРБ договорило ли е освобождаването ни /отново/ от американските братушки, които и както знаем от придворните историци на ГЕРБ – вкараха в учебниците по История, че през 1878 година България е освободена от турското присъствие от нашите славни братушки от САЩ. Нещо повече, благодарение на САЩ и държави от Европа не е било допуснато Русия да разпокъса България и да ни окупира.

 

Г-жо Областен управител, напълно безсмислено е да успокоявате мен или жителите на община Троян с това, че НАТО щяло да ни защити при военна криза. Самият генерал Ейдриън Брадшоу, който е зам.върховен главнокомандващ каза, че силите за „Бързо реагиране” на НАТО могат да дойдат в България при криза, цитирам го – „до няколко дни”. Е, в Кипър изобщо не успяха, ама да не се отклоняваме. Възможно е г-н генерала да е един голям шегаджия и по навик като всеки чуждестранен господар, дошъл да нагледа териториите и раята – да ни третира като умствено изостанали дебили, преди да ни раздаде стъклените топчета. Защо е така? Искам да Ви припомня, че преди 30-на години, когато България имаше близо 130 хилядна действаща армия, въоръжена до зъби с достатъчно като качество и количество съвременно оръжие – при един военен конфликт ролята на тази армия беше да задържи позициите за около час, докато в България пристигнат първите руски десантчици с пусковите ракетни … и т.н.

Затова ви питам, г-жо областен управител – какво ще правим „няколко дни” докато пристигнат славните ни защитници от НАТО. С какво ще се защитаваме от вероломните руски окупатори, на които са необходими най-много 5-6 часа за да окупират цяла България, че да им остане време и да си хванат риба под покрития мост в Ловеч или да поиграят казачок на водната сцена по проект на ЕС, ако Осъмът не я е завлякъл отново.

С какво ще ги удържаме? На практика нямаме армия, а това което имаме и на фона на останалите армии в Европа /и не само там/ – армията ни или е въоръжена с тасове за баня и хавлии, или е въоръжена до зъби с екстрат от люти чушки. Да не си мислите, че случайно министърът на отбраната е земеделец? И то не какъв да е земеделец, а освирепял земеделец, за който в сайта на БЗНС пише Николай Ненчев е демократ, подготвен за битката с Русия. Има силна воля и идеологическа чистота в представата си за българския национален интерес”. Амин!

Уважаема г-жо Областен управител, сигнализирам ви с това писмо с такава форма и с такъв стил на изява по следните причини:

  • Въпросът, който засягам е от изключителна важност и по тази причина писмото ми е открито и предназначено за всички жители на област Ловеч. За тези хора, които днешните чужди и антибългарски управленски и политически марионетки в България, вече близо година се опитват да психират и да истеризират и без това тежкия им живот, който е такъв отново и благодарение на същите тези управленски и антибългарски чужди марионетки.
  • Този стил, с който си позволявам да ангажирам Вашето внимание, както и това на остатъчните жители от област Ловеч има единствената цел да подсили ужасяващата гротеска и тоталната национална пресъпност и невежество, каквото представляват изявите и цялостната политика на днешното българско правителство, Президент, НС, както и на тези преди него и тях.
  • От друга страна и понеже това е само първото ми открито писмо до Вас, касаещо нещо абсолютно хипотетично, но което от друга страна е едно огледало на традиционното безумие и посредственост на днешното българско правителство – желанието ми е това писмо да бъде в пълен контраст със следващото ми отворено писмо, в което ще Ви поставя изключително сериозно въпросът за животът на българите и бъдещето на България, респективно този на жителите от Област Ловеч и моята община Троян във връзка с ФАКТЪТ, че днешното правителство, Президентът и Парламентът на Р.България вкарват Родината ни и българския народ по един безумен начин в една още по-безумна война с днешна Русия. Всичко това – по заповед на господарите им от чужбина и техния доказано агресивен и военолюбив военен пакт НАТО.

 

Поради изключителната ми добронамереност и с цел да имате достатъчно време за сериозна подготовка, авансово ви намекнах за някои от бъдещите сериозни въпроси към които ще добавя и следните:

  • Кой и кога попита нас българите – искаме ли я тази война? Чия е тази война – на България и на българския интерес или е чужда война за чужди интереси? И ако е така – какво правим все още в НАТО, след като и за това членство в НАТО не бе попитан българският народ.

 

  • Защо държавите от ЕС и САЩ, както и марионетното българско правителство ни превръщат нас българите в пушечно месо за чужди интереси, а Родината ни България – в мишена за чужди /възможно и ядрени/ унищожителни ракети?

 

„Лирично отклонение” – Българският народ не бе попитан дори дали иска да бъде член на ЕС и сме единствената държава в ЕС, където не бе проведен Референдум по този стратегически важен въпрос!!! Сещате ли се защо България беше прекарана да подпише официалния документ за присъединяването и към ЕС в една… ЛЮКСЕМБУРГСКА КОНЮШНЯ, пригодена за целта – проветрена и с изметени конските фашкии. Толкова ли не се намери едно читаво и официално място в цяла Европа? Или трябваше още в началото да ни покажат, че мястото ни е при конските фъшкии и в ролята на конярите и кочияшите на ЕС? На такова мирновременно унижение, България и българският народ никога в историята си не сме подлагани. Същите тези, които ни унижиха по този показен и брутален начин, същите тези днес искат да ни изпратят като пушечно месо на източния фронт срещу Русия?!

 

Уважаема г-жо Областен управител,

Вие сте част от това правителство и носите персонална отговорност като пряк наместник на министър-председателя за територията на Област Ловеч и от вас се очаква поне отговор на поставените въпроси.

Като общински съветник, аз също нося своята отговорност, но която е единствено и само пред жителите на община Троян. За разлика от огромната част общински съветници, които явно ги подбират за да бъдат или вдъхновени лакеи с изплезени езици или за да бъдат политически проститутки на повикване, аз мога да си позволя подобни въпроси, защото съм си извоювал привилегията да не се съобразявам с каквато и да е политическа конюнктура, а още по-малко – с мнението или позициите на кои да са управленски, политически и антибългарски психопати, които за 25 години превърнаха Родината ми в посмешище, в най-бедната държава в Европа, а сега се опитват да превърнат сънародниците ми в пушечно месо, а България – в чужд военен полигон и ракетна мишена.

 

ADL, SA; 07.04.2015 г.                                                                                        …………………………..

/инж.И.Пеевски-

общински съветник

в ОбС Троян/

2 коментара

  1. Няма как да бъде окупирана България от Русия, защото тя вече е окупирана от американски войски и военна техника, която без много шум от медиите беше разтоварена на територията на страната ни. На тази съща територия не е имало чужда военна техника от 1944 г. Да не говорим, че военни бази изобщо не е имало, дори,когато бяхме прикрепени към СССР. Да! БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СА ПУШЕЧНО МЕСО, АКО НЕ СЕ ВЗЕМАТ В РЪЦЕ И НЕ ОТРЕАГИРАТ, НА ТОВА,КОЕТО ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТ БЕЗРОДНИЦИ ПРАВИ!

  2. Илия Илия Волен Атака затри я с комунистите съиози я и на следващите избори ВЪРВИ ТЪРСИЯ

Comments are closed.