podpiska1510151ОТВОРЕНО ПИСМО до кандидатите за кметове и общински съветници в община Ловеч

УВАЖАЕМИ КАНДИДАТИ ЗА КМЕТОВЕ НА ОБЩИНА ЛОВЕЧ,

УВАЖАЕМИ КАНДИДАТИ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ

В ОБЩИНА ЛОВЕЧ,

УВАЖАЕМИ КАНДИДАТИ ЗА МЕСТНАТА ВЛАСТ  ОТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ, НЕЗАВИСИМИ И НЕ ЧАК ТОЛКОВА НЕЗАВИСИМИ,

През последните дни, та чак до 25 октомври, всички Вие облъчвате публичното пространство с Вашите идеи и виждания за развитието на община Ловеч. Всички Вие, от целия политически спектър, се опитвате да впечатлите нас – младите хора, че сте загрижени за нас и бъдещето ни, че сте загрижени за бъдещето на община Ловеч, че искате ние да останем да живеем и работим тук, да се развиваме тук. Цял месец, а и дълго след това, гледаме Вашите лица от плакатите, с които всяка изборна кампания тапицирате града и селата на общината – вероятно с надеждата да запомним името и номера Ви, за да гласуваме за Вас. Всяка изборна кампания Вие отправяте Вашите послания, адресирани специално към нас – младите хора, които по думите Ви сме бъдещето на Ловеч.

И след всяка изборна кампания ние ставаме все по-малко и по-малко, защото трудно Ви вярваме! И тази ще е така!

Има обаче нещо, с което бихте били полезни през този един месец! Нещо, което бихте могли да направите, за да изпълните поне едно Ваше обещание реално – да подобрите живота поне на един човек, да покажете загриженост и съпричастност поне към един млад човек от Ловеч.

И това е Григор Иванов, ученик в Ловешката езикова гимназия, която всеки от Вас използва при всеки случай като сцена, на която да се покаже!

Гого има нужда, спешна нужда от протеза за ампутирания си крак. Цената й сигурно е много по-малко от всички средства, които Вие ще похарчите само за плакатите. Затова ние, група млади хора от Ловеч, от Ловешката Езикова гимназия,  Ви призоваваме – направете нещо реално днес и сега, бръкнете дълбоко в чувалите си с пари за изборите и отделете по-щедра сума – за да изправим заедно Гого на крака!

Сигурно тогава и Вие ще можете да ни гледате – нас, младите, с по-искрени очи! А може и ние да Ви повярваме, че наистина сте загрижени за нас, за нашето бъдеще!

Титуляр: Григор Станиславов Иванов
Банка: Societe Generale Експресбанк
IBAN: BG67 TTBB 9400 5527 2302 88
BIC: TT BBBG22

ГРУПА МЛАДИ ХОРА ОТ ЕЗИКОВАТА ГИМНАЗИЯ

В ЛОВЕЧ, ПРИЯТЕЛИ НА ГОГО!

3 коментара

  1. Г-н Павлин Иванов, бихте ли отделили няколко минути от ценното си предизборно време, за да поясните как е пострадало момчето? Имам някакво усещане, че зад наглия тон на писмото има някой гузен, цели се да бъде прикрито нещо не съвсем редно. Опровергайте ме, моля Ви!

  2. Никъде от писмото не стана ясно как точно е пострадал Григор. Моля, ако някой е наясно, нека напише подробно как и при какви обстоятелства момчето е загубило крака си.

Comments are closed.