От пресцентъра на  градската администрацията съобщават, че отбор на Община Ловеч в състав Десислава Иванова, Катя Колева и Миглена Стефанова с треньор Христо Тотев и водач Илиян Стоянов донесоха почетен плакет от проведената 16-та Спартакиада на енергетиците в България, която се състоя от 12 до 16 септември в курорта Албена. Отборът взе участие в състезанията по дарс, където участваха 18 отбора със 150 състезатели. Плакетът изразява благодарност за принос в развитието на спорта.

Само общините в Ловеч и Стара Загора са имали представители от КНСБ,  защото организациите в тях са едни от най-големите в конфедерацията.  В спартакиадата са взели участие над 800 души, имало е и международно участие.

На 18 септември отборът връчи отличието на кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова. В хода на срещата се роди идеята да се организира ловешка спартакиада като Зимен спортен празник. Намерението бе подкрепено от кмета Корнелия Маринова.

В съобщението на Община Ловеч се казва още;

“Хубаво е да се знае, че Община Ловеч може да работи, може да се включва в акции за почистване на околната среда, може и да спортува и да се забавлява, отбеляза кметът Корнелия Маринова.”

 

1 коментар

  1. Браво!!Как мога да се запиша в отбора-много ми се ходи на Албена в такава приятна компания!!

Comments are closed.