integr412161Пред пълна зала премина представянето на „Есенно-зимна приказка“, театрална постановка- презентация на социалната услуга “Център за социална рехабилитация и интеграция“- гр. Ловеч.

Основни участници в постановката бяха деца и младежи от „Центрове за настаняване от семеен тип”, „Защитени жилища“ и деца от община Ловеч. Официални гости на събитието бяха г-н Венцислав Христов- заместник- кмет на община Ловеч, г-н Димитър Димитров- директор на дирекция ОЗКТ, г-жа Мая Василева- началник-отдел ЗСМДС, служители на Областна администрация, директори и служители на социални и образователни заведения и граждани от община Ловеч. Младите актьори подариха незабравима емоция на своята публика и доказаха, че: „Искам- значи мога!“, независимо от затрудненията и бариерите. Събитието се проведе по случай 3-ти декември- световен ден на хората с увреждания.

Екипа на сдружение „Граждански инициативи- гр. Ловеч“ изказва специални благодарности на членовете на екипа на “Център за социална рехабилитация и интеграция”, изявили се като режисьори и сценаристи- Виргиния Вълчева, Галя Ангелова, Рени Димитрова, Мария Цолова, на екипа на Ловчанско читалище „Наука- 1870“, които ни посрещнаха топло и гостоприемно, на ръководителите и служителите на „Центрове за настаняване от семеен тип“ и „Защитени жилища“ към Община Ловеч, които ни подкрепиха за реализиране на постановката и най- вече на всички деца и младежи, участници, които ни подариха тази незабравима емоция в навечерието на Коледните и Новогодишни празници.