Остава в силата заповедта да бъде затворена алея „Баш Бунар“ в Ловеч за пешеходци поради опасност от падащи скални отломъци. Назначената от кмета на Община Ловеч междуведомствена комисия е установила, че няма условия за отпадане на забраната.

Въвежда се допълнителна забрана за преминаването на пешеходци и по друга пътека, започваща веднага след детската площадка при ВЕЦ и свършваща пред пещера „Табашка“. Заповедта е от днес, 15.06.2017 г., и е в сила до обезопасяване на участъка.

Възлага се на „ЕКО“ ЕАД Ловеч да постави заграждение в началото на пътеката и сигнализация за въведената забрана за преминаване.

7 коментара

  1. Ами хора които се избират с подходящите конкурси за подходящо неграмотни освен да драскат табелки друго не могат. Ха да видм аз ако искам да отида как ще ме спрат.

  2. Отново подготовка на общественото мнение,че има опасност от срутвания и това ще наложи харчене на пари от общинския бюджет за проучване и овладяване на свлачището и…за личен джоб!
    Камъните не са толкова опасни.И други години е имало търкаляне на отломъци,но алеята не е била затваряна.
    Пак напомням,не камъните,опесни са ПЕПЕЛЯНКИТЕ,които от два-три дена върлуват по алеята.Но никой не сложи /след първото ми предупреждение в този сайт за пепелянките/ никаква предупредителна табела.
    Явно грижата на кметската Оправа е повече за намиране на причина за разход на бъджетни пари и поточета към лечни сметки!

  3. На Дебелата Берта хич не и пука, че там ежедневно прекарват част от времето си стотици ловчалии. Разходки, спорт, това са чужди понятия за плондера. Друго си е пиячка на аванта до кафяво по памперса.

Comments are closed.