„Оскар за красота“ (Beauty Oscar ) получи козметичката Николет Христова от Ловеч на специална церемония в София на 7 декември. Ловчалийката е  носител на един от четири връчени Оскари, като в състезанието участваха майстори на макиажа от цялата страна. Награждаването бе част от церемонията по награждаване на бизнес дамите за 2017, като конкурсът в НДК бе под патронажа на министър Лиляна Павлова.

Още на 1 ноември 2017 бяха номинирани 25 дами за първите BEAUTY OSCAR-и.  Основателката на наградите е козметичната кралица Цветелина Маймарова- Лина, която застана начело на кампания за подобряване качеството на козметичните услуги.

В рамките на конкурса бяха обявени и категориите „Нека върнем времето назад”, „Нека да останем Млади”, „Холистични и СПА терапии” и „Нови технологии с видими ефекти”. Месец след обявяване на номинациите бяха връчени наградите на заслужилите в областта на козметиката.

Нашето момиче печели в направлението „Нови технологии с видими ефекти”. Тя бе номинирана за Бюти Оскар „Афродита“ в категория „Центрове, прилагащи авангардни програми, ноу-хау и нови технологии“ и „Системи и продукти за ремоделиране на тялото, стягане и антицелулитни програми“.

Николет е дъщерята на Христофор Христов  (магазин „Лаура“) и  работи в собствено студио „Лаура бюти“  в  Ловеч, ул. „Търговска“ 65.

Бизнес дама за 2017 г стана д-р Камелия Терзийска.Тя получава за  втори път  този  приз, след като през 2013 г. победи в категорията „Счетоводство“ и одит „Брейн сторм консулт“.