abiturientigerb2305165Пет момичета и три момчета, абитуриенти от Ловеч, получиха балните си тоалети, дарени от благотворителна кампания на ЖГЕРБ. Те им бяха връчени от общинския ръководител на партията Корнелия Маринова, кмет на общината.

На срещата, която се проведе в клуба на ГЕРБ, Краси Ганчева, Милена Димитрова и Николета Дишева от Професионалната гимназия по ветеринарна медицина, Андрей Маринов, Габриела Маринова, Микаела Брязова и Георги Гергов от Професионалната гимназия по механоелектротехника и Петко Петков и Андриана Мартинова от Професионалната гимназия по икономика, търговия и услуги се представиха и споделиха своите надежди и планове за бъдещето.

В обръщението си към младите хора Маринова им пожела на първо място да бъдат здрави и да вярват в себе си. Преследвайте мечтите си, трудете се много, за да бъдете успешни, смело се изправяйте пред трудностите, бъдете почтени хора и правете добро в живота си. Надявам се един ден да се върнете в Ловеч и тук да градите професионалната си кариера, тук да създадете дом и семейство и да работите за просперитета на нашия красив град, пожела още Маринова на абитуриентите.

Инициативата на две дизайнерки и подкрепена от ЖГЕРБ “Ако си дал – не си живял напразно” стартира в страната преди месеци. В нея се включи и дамската структура от Перник. Именно от там бяха осигурени официалните облекла, които пристигнаха в област Ловеч, за да бъдат разпределени между нуждаещите се абитуриенти. Два от костюмите вече бяха дарени на завършващи в община Ябланица. Днес своите тоалети получиха и ловешките момичета и момчета.

На събитието присъстваха още областният клубен ръководител Калинка Мончева,  общинският ръководител на ЖГЕРБ Даниела Събева, общинските съветници Росица Маринова и Йовка Тодорова и Ценка Лазарова.

 

8 коментара

  1. За благотворителност трябва ли да се споменават и имената на децата ха ха това си е жива реклама

Comments are closed.