katlovech1404161На 21.07.2016г. в РУ Ловеч е образувано досъдебно след като  в сектор «Пътна полиция» е представен за първоначална регистрация т.а. «Скания 124» със заличени и подправени идентификационни номера.

На 21 юли полицаи от РУ Ябланица са провели полицейска операци по широкообхватния метод, в хода на която са проверени 34 МПС и 36  лица, констатирани са 14 нарушения , за които са  санкционирани  12 водачи на МПС и двама пътници.

Полицаи от РУ Угърчин в хода на проведена операция са извършили проверка на л.а. «Ланча Делта» управляван от Б.А.-50 годишен от гр.Ловеч. В автомобила са намерени и иззети 140 къса цигари без български акцизен бандерол. На водачът на МПС е съставен акт по ЗАДС.

В РУ Ловеч е образувано бързо производство срещу 27 годишен жител на с.Горан, който е управлявал лек автомобил в селото без да притежава свидетелство за управление и в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение.

На 21 юли в РУ Луковит за срок от 24 часа е задържан К.М.-51 годишен, който след лек пътен инцидент в града между управляван от него лек автомобил и л.а. «Мазда» е нападнал другия водач и нанесъл материални щети по автомобила му. Срещу К.М. е образувано досъдебно производство.

Полицаи от РУ Луковит са установили двама младежи от с.Дерманци на 20 и 17 години, които са извършили кражба на две акумулаторни батерии и авто касетофон  от автомобили паркирани на улицата в с.Дерманци.