Ekip_OIC_Lovech1807131На 10 декември от 13.00ч. в офиса на Областен информационен център – Ловеч ще се състои среща с журналисти от местните медии, на която екипът на Центъра ще представи информация за финансираните по Оперативните програми проекти на бенефициенти от област Ловеч за 2013г. Ще бъде направен общ преглед на актуалните към момента варианти на новите оперативни програми за периода 2014-2020 г.

Екипът на ОИЦ-Ловеч ще представи пред медиите и два от продуктите на своята дейност за настоящата година: Информационен бюлетин 2013 „Добри практики в област Ловеч – Еврофондовете в близост до младежите“, в който е включена информация за 20 младежи, участвали в платени стажове в реална работна среда по проектите „Ново начало – от образование към заетост“ и „Ученически и студентски практики“ и Брошура „Еврофондовете за развитие на туризма в област Ловеч 2014-2020 г.“, отразяваща осемте информационни срещи, проведени от ОИЦ-Ловеч в общините през месец октомври.

5 коментара

  1. Да , добре , виждам че “kesten” продължава да ви впечатлява като ник , както и това, че предизвиква в главите ви единствено еднотипни иклиширани дори асоциации , но ви разбирам . Нали все пак асоциациите са проявление както на база данни така и на минимално наличие но не и на пълно отсъствие на въображение . Та< абсурд.
    Кажи Разконспиратоте , какво излъгах >??? кое от казаното най-те засеган , хайде давай ,
    С какво ще ми се похвалите в Ловеч !!!!!!!!!!! Хайде всички , искам да Ви чуя ВСИЧКИ, ИСКАМ ДА МИ ДОКАЖЕТЕ , ЧЕ ГРЕША , ИЗВАДЕТЕ МИ ОЧИТЕ С ТОВА КОЕТО РАЗВИВАТЕ С ТОВА КОЕТО ВИ ХРАНИ !!!

    ИСКАМ НЯКОЙ ДА МЕ УБЕДИ , ЧЕ ГРЕША , МНОГО МОЛЯ , НАИСТИНА!

  2. „kesten: в Ловеч няма бизнес няма живот , само глад, мизерия и една прекрасна природа и чист въздух.”
    Чистият въздух на Ловеч е осмърдян от гнусните лъжи на разни кестени и подобни загнили ренегати.

  3. Извинете за грешките , много бързах !

  4. ххихи г-н Пеевски , надеждите ти от тези госпожи са твърде големи. Първо – те не са чак такива експертки , второ – структурите ОИЦ са измислени от бивш. министър на еврофондовете – Томислав Дончев – “ГОЛЕМИЯ ГЕРБЕРАСТКИ РАЗБИРАЧ ПО ЕВРОФОНДОВЕТЕ” . Ето малко инфо за него:

    “Томислав Пейков Дончев е роден на 6 август 1973 година в Габрово. През 1991 година завършва гимназия в Габрово, а през 1997 година става магистър по философия във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Завършва и втора специалност – журналистика. В периода 1997-1999 година работи като учител в Хуманитарната гимназия „Св. св. Кирил и Методий“ в град Велико Търново – преподава психология, логика, етика, философия. През 1999-2000 година Дончев е редактор в „Радио Габрово“. В този период (през 1998 г.) Томислав Дончев Ц политически науки в Международното лятно училище по политически науки и международни отношения в Полша. През 2001 г. специализира “Подпомагане на високотехнологични малки и средни предприятия и научно-развойни стартиращи фирми” в Института НЕГЕВ, Израел.

    Забележете – дипломиран философ , хихи “специализира” в Международното ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ политически науки Полша и Израел /типично по герберски да втъчеш в една черга останки от соца и еврейските ламтежи изразени най-силно чрез неолиберализма , чиято цена плащаме, но още не сме го разбрали.>>>>
    Та този философ Дончев /сещам се и за Доган , който беше философ и после прибра едно комисионки като “консултант по хидромелиорации” по проекта “Цанков какмък”/ , ГЕРБ ПОРАДИ ЛИПСА НА КАДРИ НИ ГО ВМЕНИХА ЗА ТАКЪВ ЕДИН БЛЕСТЯщ УМ /КАКТО И ДЕНКОВ И КОЙ ЛИ ОщЕ НЕ/ , Та въпросния представител на необузданата “експертна герберастка каста” СЪТВОРИ ЕЙ ТЕЗИ ОИЦ СТРУКТУРИ – ТИПЧИЧНО ИЗСЪПЛЕНИЕ НА “ЕКСПЕРТНАТА НА ИЗПРАЗНЕНАТА ОТ СМИСЪЛ И СЪДЪРЖАНИЕ ” БЕЗКОНТРОЛНО ИПРЪСКАНА ПО ТАВАНА НА ДЪРЖАВНИЯ БюДЖЕТ.. – ОИЦ забележете са Областни инфо центрове , на издръжка на Общината – хихихи колко еврейско – Минчо – работодател , те /оиц/ имат функциите да ПРОПАГАНДИРАТ ЦЯЛА ОБЛАСТ ЛОВЕЧ / не че в ОБЛАСТ ЛОВЕЧ НЯМАТ ДРУГИ ОБщИНИ ОСВЕН ОБщИНА ЛОВЕЦ /
    хихихи >>>>>

    До тук само направих дисекция и структурен анализ на ПРЕДСАВИТЕЛ НА ПОСЛЕДНИЯ МОДЕЛ НА АДМИНИСТРАТИВНИЯ ПАРАЗИТИЗЪМ /ИОЦ/ и неговия родител Т.Дончев, който е толкова велик и самодостатъчен , да бъде мъжко и венско начало, нужно за зачеването на всеки един живот до момента на тази планета.>>>

    Ще спра дотук драги читатели , няма да продължа с клетите дами. Само ще намекна че за тези години само “семинари” и “брошури ” тъкат в техния високоекспертен цех . Защото това могат само. Няма да коментирам и заплатите им които са 4цифрени суми.

    И другия път , когато Ви напиша драги читатели , че ме боли за Ловеч , ЗАщОТО ВИЖДАМ ЧЕ ВСИЧКО Е ЗАДУШЕНО И НИщО НЕ МЪРДА , много моля да приемете поне тези ми дъми за чиста монета, защото то наистина е така.
    Може да поставяте под съмнение всичко друго в мен – знанията ми психиката ми /каквото пожелаете/ само не и това че ме боли наистина от това което виждат очите ми. Мисля,че всеки един от нас има ПРАВОТО да изпитва нещо , така че моля, не ми отнемайте това ми право със съмнението си!

    Та .. както и сега ще кажа > Ловеч спи, в Ловеч няма бизнес няма живот , само глад, мизерия и една прекрасна природа и чист въздух.

    До г-н Пеевски в четирицифрената сума на заплатите на тези “експертки” не влиза задължението да отговарят на такива сложно зададени въпроси като Вашите, а дори мисля , че няма и въобще никой който да може да Ви отговори.

    Защото в белите страни има договори и задължения по тях , а при неизпълнение , следват санкции от Одитиращия орган към неизправната страна / в конкретния казус фирмата, неправомерно усвоила средствата , както и този който е допуснал , опосредствал неправоменрността/.

    В България да сте видели осъден лекар , съдия или ЧИНОВНИК ПО ЕВРОФОНДОВЕТЕ /щото другите са безинтересни, те не ни удрят по джоба толкова , колкото ни скачат по нервите / >>//????

    Аз не съм!

  5. А кога ОИЦ ще информира данъкоплатците от област Ловеч колко са глобите и санкциите, които ТЕ, европейските данъкоплатци от област Ловеч са наказани да плащат заради нечия некадърност или бандитизъм?

    А кога ОИЦ ще си махне розовите очила и ще ни обясни защо НИЕ, данъкоплатците от област Ловеч, трябва да плащаме чужди грехове?

    А кога ОИЦ ще ни обясни защо в Германия например се наказват престъпниците, злоупотребили с еврофондовете, а в България – наказват населението? Можете да ползвате за пример далаверата по Сапард около Л.Стойков и М.Николов.

    Най-накрая, защо след 7 години еврофондове, програми и успехи – днес българина живее още по-зле и е още по-беден и отчаян?

    Е, във всяка община на Ловешка област има “успели и щастливи” от “усвояването” на еврофондовете. Ама вземете да ги изброите поименно, да знаем, че за тях става въпрос и да приключваме с демагогията и пустословието.

Comments are closed.