oic_lovechИзпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия съвместно с Областен информационен център – Ловеч организира среща с представители на бизнеса на тема „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.“ в град Ловеч.

Събитието ще се проведе на 7 юни 2016 г. от 9.30 ч. в залата на Общински съвет – Ловеч. Предвижда се в конференцията да участват широк кръг представители на малкия и среден бизнес, неправителствени организации, бизнес съюзи и др. от област Ловеч.

В програмата ще бъдат представeни дейностите на Агенцията за насърчаване на българските предприятия, новите мерки в подкрепа намирането на външни пазари и партньори за българския бизнес. Ще се разясни как се кандидатства с проекти по Националния иновационен фонд.

Експерти от ОИЦ – Ловеч ще запознаят аудиторията с възможностите за финансиране на проекти на бизнеса от Европейски структурни и инвестиционни фондове през 2016 г.

Експерт Европейски програми и проекти- Ловешка търговско-промишлена палата ще представи Enterprise Europe Network – Европейска мрежа в подкрепа на бизнеса.