Обявена е нова обществена поръчка „Основен ремонт на улица, пътища и изграждане на общинска техническа  инфраструктура, съобщи кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова. Нейната индикативна стойност  е 1 146 434.68 лева с ДДС.

Заедно с поръчката от миналата година, която се изпълнява в момента, общият финансов ресурс за ремонт на пътната мрежа общо възлиза на над 1 700 000 лева по индикативна стойност.

Предметът на новата поръчка е изпълнение на строително-монтажни работи, с които да се осъществи основен ремонт на някои компроментирани участъци. Поръчката е разделена на три обособени позиции.  

Първата позиция е основен ремонт път на участък  от Транспортен мост във „Вароша“ до бензиностанцията на изхода за Троян. Втората позиция е основен ремонт на ул. „Никола Петков“ с тротоарите в кв. „Дикисана“, а третата е ремонт на уличната настилка в населени места в община Ловеч. Краен срок за подаване на оферти или заявления за участие е             29.06.2017 г.

3 коментара

  1. А по ул.Ст.Планина е имало някакви тротоари ,но вече ги няма ,защото са затворени от търговците на стр.материяли.До кога ?

  2. По улица Никола Петков пешеходците се движат по самата улица ,защото тротоари изобщо няма .На ул Княз Имеретински до блок Трапезица отсечка от 15 метра няма тротоар .Разкопано е от години ,неизвестно от кой ,а пешеходците слизат на улицата за да избегнат калта и дупките.Дано скоро и там да бъде направено.

Comments are closed.