cvetnica11041416Павлин Иванов

Началникът на СКОРС Гриша Генов обяви приходите за общината от приключилият празник Цветница в Ловеч. Според него, приходите са добри и са по-високи от всички предходни години.

На площад „Автогара“, където бяха разположени люлки, луна-парк и други забавления, са събрани приходи на стойност 6945 лева. От централната градска част и площад „Тодор Кирков“ са събрани 1022 лева, като тези пари са извън събраните предварително такси от майсторите, изложителите и кебапчиите, уточни Генов. От паркингите са събрани 1260 лева.

DSC_0023Всичко са събрани 9227 лева през дните на празника в Ловеч.

900 лева са приходите на общината от Деветашката пещера и са наложени 3 санкции на обща стойност 60 лева.

Общо в хазната на общината са постъпили 10 187 лева.

Освен събирането на такси, служителите на СКОРС са се грижили и за нормалното провеждане на празника, като са били в помощ на изложителите и гостите на града.

Гриша Генов благодари и на РУП Ловеч за оказаното съдействие.

Кмета Казанджиев обясни, че площад „Тодор Кирков“ ще бъде основно почистен и измит със специални препарати. Това се налага особено на местата, където са се продавали кебапчета. Там, по думите на кмета, има сериозно замърсяване от мазнина.

6 коментара

  1. Абсолютно възмутително е, че в дни като тези, когато хора от близо и далеч бяха решили да дойдат и да уважат града ни, празника и майсторите – занаятчии, общината реши да ги рекетира за паркинги! Абсолютно срамно! На този ден ли останаха, че да печелят от хората!? Вместо да се чудят кат да ги привлекат, те измислят все по-сигурни начини как да ги отблъснат!

  2. Адските камбани и сатана идва за теб,
    Адските камбани той ги бие сега !
    Тези Адски камбани покчват градуса ми добре,
    Адските камбани огласят цялото небе!

    https://www.youtube.com/watch?v=etAIpkdhU9Q

  3. За псевдотрадиционалистите: във времето за пости и преосмисляне на вярата в Бога вие превърнахте града в един голям цигански катун-кебапчийница.
    За комунистическите управници всичко е ясно, те винаги са били под ръка с дявола, но къде СПИ църквата и нейният владика? Защо не излязоха с някаква позиция по въпроса с християнските ритуали и традиции? Или се обаждат само когато им потрябват пари?
    Следващият път, преди да посегнете към поредното кебапче в навечерието на страстната седмица, се замислете кои сте вие – християни или представители на онези индийски и татарски племена, които всеки ден каруцарски ругаете.

  4. “На площад „Автогара“, където бяха разположени люлки, луна-парк и други забавления, са събрани приходи на стойност 6945 лева.” Хахахах, а лайната и мизерията покрай тоя “весел” катун колко струва на общината да ги изчисти? Няма да говорим, че всички боклуци “по-встрани” не са барвани. С такава управа тая община ще тане по-зле и от Криводол!

Comments are closed.