lovechobshtina108161Във връзка с внесеното на 30 септември 2016 г., искане на 15 общински съветници за извънредно заседание на Общинския съвет, неговият пресцентър е упълномощен да заяви следното:

Не съществуват намерения на община Ловеч за създаване на какъвто и да е тип миграция.

Депозираното искане  и проектът за решение са груба политическа манипулация, целяща  създаване на обществено напрежение и подклаждане на страхове у населението в община Ловеч. Това е несъществуващ проблем.

Нито кметската администрация, нито цитираните източници като  Националното сдружение на общините, нито от държавната администрация са постъпвали или правени такива постъпки.Това е съвършено измислен казус, който цели тясно политически цели и е в духа на най-яростната комунистическа пропаганда, която е отречена от нашето общество. Жалко е под знамето на откритостта и прозрачността да обсъждаш лъжи.

За да стане ясен механизмът и подходът на този пасквил, ще приведем пример. Това е все едно в съда да попиташ свидетеля по следния начин:

  • Вие спряхте ли да биете съпругата си?

Ако човек отговори положително, означава, че е прилагал насилие в миналото. Ако отговори отрицателно – означава, че все още я бие.

На подобна наглост трябва да се отговаря, честно и високо:

  • Другари, спрете да плашите населението на Ловеч с вашите плашила!

Общинският съвет на Ловеч ще отговори на внесеното искане на 15 съветници в рамките на закона.

 

 

1 коментар

  1. Вместо да ни обясняват как се разпитват свидетели в съда,по добре прАс-центъра на общинския съвет да види какво чудо е праснал в дописката“Не съществуват намерения на община Ловеч за ЗА СЪЗДАВАНЕ НА КАКЪВТО И ДА Е ТИП МИГРАЦИЯ.“За каква миграция ни говориш бе,прАсцентре?!То общината отдавна,а в последните 10-11 месеца още повече създава и ще продължи да създава миграция на останалите все още хора в Ловеч навън-към големите градове или към странства.Такова нищоНЕПРАВЕНЕ никога в тая община не е било!
    Да са ви честити новите управници,новите данъци и такси,които ви наложиха,и новият ПиАр-прАс Център на Общината и общинския съвет.Не*ам думи,не*ам и нерви!.

Comments are closed.