obs2607131Общинските съветници на последната сесия подкрепиха призива да се помогне финансово на пострадалите от водното бедствие, полагайки подписите си под документа, информират от Общински съвет Ловеч. Съветниците направиха заявка да участват в помощта с лични средства. Събраните и депозираните срещу протокол в деловодството на общинския съвет средства са в размер на 800 лв.

Призивът да се помогне бе отправен към всички общински съветници в страната в началото на седмицата.

3 коментара

  1. Така е.Като не е инициатива на депутата К.М.,що да се казват имена.
    Правилно и според регламента на тази медия имена са посочени в статията на Иванов “Днес скърбим за жертвите,Днес сме гневни и питаме ,Защо?”Там са изброени идиотите/авторите на идеята/ и са заклеймени за това,че им хрумват такива неща.Как може ?!

    1. ‘Ненаситната за власт Корнелия Маринова е простата като галош даскалица и умира да се урежда. На нея в момента й пречи Нанков и скоро ще го гътне. Така направи с всички около себе си досега. Това в Ловеч е типична провинциална история. Дали Бойко ще й нарита канчето?’

  2. Една идея може да хрумне на един човек. Останалите подкрепят идеята. Хората имат имена. Дайте имена! Когато се прави нещо свястно също е редно да се знае кой е в основата. Обикновено имена се казват когато нещата се нацвъкат.

Comments are closed.