Отпадна точката за упълномощаване на представител на Община Ловеч за участие в редовно общо събрание на акционерите на МБАЛ „Проф. д-р П.Стоянов“ АД за 28.05.2018 г., поради промяна  на датата. Това стана ясно от проведеното 46-то заседание на Общинския  съвет в Ловеч на  23 май вечерта.

По точката за ново обсъждане на решение № 735/26.04.2018 г. за даване мандатност на квалифицирано лица (адвокат), за защита на решение № 593/2017 г. на Общински съвет-Ловеч по АД № 1/2018 г. на Административен съд Ловеч, не се стигна до решение.

След гласуване решението не бе нито потвърдено, нито изменено, нито отменено. Предстои да видим развитието на този казус.

Имаше и една допълнителна точка за трансформиране на 300 000 лева от целевата субсидия за капиталови средства в средства за текущ ремонт на уличната мрежа. Общинските съветници дадоха съгласие за това с 22 гласа „За“.

3 коментара

  1. Аз гласувах против, защото отново лишихме Гозница от цялостен ремонт ПОНЕ на една улица. Попитах 4 пъти К. Маринова кои улици ще се КЪРПЯТ /те няма да се ремонтират изцяло, а отново само кърпеж/, тя отказа да ми отговори. И като почне сега едно краденееее

  2. В СРЕДАТА НА ТРЕТАТА ГОДИНА ОТ МАНДАТА ВИ ВЗЕХТЕ ДА СЕ СЕЩАТЕ ЧЕ НЕЩО МАКАР И МАЛКО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ ЗА ТОЗИ ГРАД , КАТО ИЗКЛЮЧИМ КАЛПАВАТА РАБОТА ПО РЕМОНТА НА ЦЕНТЪРА , ЧЕ ДОГОДИНА ПРЕДСТОЯТ ИЗБОРИ , И ДУМАТА ЩЕ Е НА ГРАЖДАНИТЕ !!!

Comments are closed.