Общинските съветници в Ловеч пренаредиха проекто-дневния ред на четиридесет и първото заседание на Общинския съвет, като това стана с 30 гласа „За“, два гласа „Против“ и един глас „Въздържал се“.

Отпадна точка № 19, която предвиждаше отпускане на безлихвен кредит в размер на 100 000 лева на „ЕКО“ ЕАД гр. Ловеч. Предложението бе оттеглено от вносителя Корнелия Маринова – кмет на Община Ловеч. Причината – сключен е договор с общинската фирма.

Преместена бе точка № 39 от проекто-дневния ред  и тя стана 4-та. Това стана по предложение на вносителя Цветослава Банева-общински съветник. Мотивите бяха да се улеснят присъстващите в залата  част от майсторите занаятчии, които са се записали за изказване. Точката се отнася за утвърждаване на допълнителна схема за провеждане на  пролетния празник „Цветница-2018“ на площад „Тодор Кирков“.

Общинските съветници не приеха да отпаднат от дневния ред точките №№ 15, 16 и 17, които се отнасят за изменения на Правилника за организацията и дейността на Общински съвет-Ловеч, неговите комисии и взаимодействието с общинската администрация на Община Ловеч и промени в състава на постоянните комисии.

Така след промените сесията остана с 39 точки в дневния ред.

В началото на работата общинските съветници поздравиха кмета на село Баховица за рождения му ден, а той почерпи с бонбони.

Общински съвет Ловеч, пресцентър

2 коментара

  1. Маймунският задник е само един. Голям и лъскав и пълен с “добри намерения”.

Comments are closed.