В навечерието на новогодишната нощ, жители и гости на община Тетевен избраха да прекарат оставащите мигове от отминалата 2016г. и да посрещнат Новата 2017г. на площад „Сава Младенов“.

Празничната програма започна с подбрани музикални изпълнения, след което дует “Червено и черно” – Милчо Соколов и Кирил Веселинов, се погрижиха за настроението на присъстващите като представиха едни от най-емблематичните песни на българската поп и рок музика, обработен фолклор и най-новите си композиции. За всички събрали се беше осигурено вино, а малко преди полунощ кметът на община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева отправи приветствие. Тя каза следното: „В това време от годината, по традиция, винаги си пожелаваме здраве, щастие и късмет. Аз искам да Ви пожелая и нещо друго – вяра! Годината, която изпращаме не беше лека, но не и безнадеждна. Защото посрещахме трудностите заедно – заедно градихме и заедно създавахме“.

„Нека през Новата 2017 г. да бъдем по-задружни, да се подкрепяме и успяваме, а чрез успеха да превърнем нашата Община в едно по-красиво и по-приятно място за живот!“, завърши д-р Бояджиева.

В първите мигове на Новата година, площад „Сава Младенов“ бе озарен от тържествена заря, придружена от кръшни хора, а в края на празничната програма присъстващите провериха късмета си с парче от новогодишната баница.

3 коментара

  1. В Тетевен само смрадливи ,грабливи и крастави РОМО-ИНДО-ЦИГАНИ и ПОМАЦИ живеят ! Направо непоносимо място !

Comments are closed.